Royal run '19

Se t-shirt

Vi har fået en helt særlig model til at stille op som den første i vores officielle Royal Run t-shirt.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores Royal Run t-shirt. T-shirten følger med, når du har tilmeldt dig Royal Run (OBS - tilmeldingen er nu lukket!) 

Der er t-shirts til alle deltagere i Royal Run 2019. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt. Ligeledes opfordrer vi til, at man henter sin t-shirt og startnummer så tidligt som muligt, når stederne åbner i dagene op til Royal Run. Det er nemlig først til mølle, så vi kan ikke garantere, at man får den ønskede størrelse, hvis man venter for længe. Og bemærk, at der kun er t-shirts til dem, der har købt startnummer. Der er altså ikke t-shirts til små børn i klapvogn/barnevogn, der ikke er tilmeldt, og der er heller ikke t-shirts til medhjælpere uden startnummer.

T-shirten skal hentes sammen med dit startnummer inden løbet i den by, du løber i. Hold øje med de infomails, du har fået fra os - i de mails kan du læse mere om, hvor og hvornår du kan afhente startnummer og t-shirt i de enkelte byer. Du kan også se det her:

T-shirten er lavet af et blødt, let og hurtigtørrende materiale, der giver effektiv fugttransport og god komfort. Den er i 100% polyester. T-shirten findes i Dame, Herre og Junior.

Se størrelsesguide

Herre-, dame- og juniormodel

Køb en t-shirt fra Royal Run 18

Hvis du mangler en t-shirt at træne i, kan du købe den kongeblå Royal Run 2018 t-shirt for kun 25 kr. plus forsendelse. Køb den her