Royal run '19

Se t-shirt

Vi har fået en helt særlig model til at stille op som den første i vores officielle Royal Run t-shirt.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores Royal Run t-shirt. T-shirten følger med, når du tilmelder dig Royal Run - Der er dog kun t-shirts til de 70.000 første, der tilmelder sig, så det er først til mølle. Du skal også være hurtig, hvis du vil sikre dig den rigtige størrelse, da vi godt kan risikere at løbe tør for lige præcis din størrelse. Og bemærk, at der kun er t-shirts til dem, der har købt startnummer. Der er altså ikke t-shirts til små børn i klapvogn/barnevogn, og der er heller ikke t-shirts til medhjælpere uden startnummer.

T-shirten skal hentes sammen med dit startnummer inden løbet i den by, du løber i. Hold øje med de infomails, du får tættere på løbsdagen - i de mails kan du læse mere om, hvor og hvornår du kan afhente startnummer og t-shirt i de enkelte byer:

T-shirten er lavet af et blødt, let og hurtigtørrende materiale, der giver effektiv fugttransport og god komfort. Den er i 100% polyester. T-shirten findes i Dame, Herre og Junior.

Se størrelsesguide

Herre-, dame- og juniormodel

Køb en t-shirt fra Royal Run 18

Hvis du mangler en t-shirt at træne i, kan du købe den kongeblå Royal Run 2018 t-shirt for kun 25 kr. plus forsendelse. Køb den her

Tilmeld dig Royal Run

Del nu