Royal run '19

FAQ

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Finder du ikke svaret her, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ikke melde dig til at løbe sammen med de kongelige, men ved at tilmelde dig Royal Run, bliver du en del af det store folkelige møde med H.M Kongen og H.M. Dronningen.

Forhåbentlig får du også en hyggelig og god dag sammen med familie, venner eller kolleger.

Det er desværre ikke muligt at ændre distance nu hvor Royal Run '24 er udsolgt.

Du kan rette i din tilmelding frem til den 27. februar 2024.

Det gør du via ret selv-koden i din kvitteringsmail. Efter den 27. februar har du ikke længere mulighed for selv at rette din tilmelding.

Kontakt kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

> KONTAKT OS

Køber du et startnummer af en anden deltager efter den 27. februar, skal du være opmærksom på følgende:

1. Startpakke

Startpakken vil blive sendt hjem til den adresse, der er knyttet til startnummeret. Det er ikke muligt at ændre i kontaktoplysningerne (navn + adresse) efter den 27. februar. Derfor skal køber og sælger selv koordinere, hvordan startpakken overdrages.

Køber og sælger får kontaktoplysninger på hinanden, når køb/salg er gennemført, så overdragelsen kan koordineres.

2. T-shirt størrelse og navn på startnummer

Det er ikke længere muligt at ændre på størrelsen af den T-shirt, der er tilknyttet tilmeldingen - eller at ændre navnet på startnummeret.

Det er fortstat muligt at ændre i mailadresse, alder og navn, så det er det korrekte navn, der fremgår på deltager- og resultatlisten,).

Hvis købet foregår før den 27. februar, kan modtager/køber rette alle tilmeldingsoplysninger.

Ruterne er ikke offentliggjort endnu. Så snart de er klar, melder vi det ud. Herefter kan du finde alle ruter under den enkelte værtsby.

Vi har endnu ikke fastlagt programmerne for, hvornår de enkelte distancer vil blive afviklet. Det er et stort puslespil, der skal lægges, fordi vi også skal sikre os, at de kongelige kan nå at være med.

Hvis du ikke kan vælge den ønskede størrelse i systemet, er det fordi den er udsolgt.

Du kan holde øje indimellem, da der kan være andre, der ændrer deres størrelse, og derved vil frigive en størrelse.

Royal Run-byerne har byttebørser på løbsdagen, hvor det vil være muligt at ombytte T-shirten til en anden størrelse, så længe mærket stadig sidder i trøjen - og så længe lager haves.

Vi forventer at sende startpakken med T-shirt og startnummer ud i løbet af april måned.

Hvis du har tilmeldt dig Royal Run inden d. 25. marts 2024, bliver din startpakke med T-shirt og startnummer sendt direkte til dig med Boozt.com i midten af april måned.

Startpakken bliver sendt til den adresse, du har angivet ved betaling.

OBS: Har du angivet en udenlandsk adresse ved betaling, vil din startpakke med T-shirt og startnummer ikke blive sendt til dig. I stedet skal du afhente startpakken i din værtsby i dagene op til løbet. Mere information kommer senere.

Hvis du har tilmeldt dig efter den 25. marts 2024, skal du også selv afhente din startpakke med T-shirt og startnummer i din værtsby i dagene op til løbet. Mere information kommer senere.

Ja, du kan benytte din ret selv-kode som er angivet i din kvitteringsmail frem til d. 27. februar 2024.

Efter d. 27. februar er det ikke længere muligt at tilføje klub eller firma på startnumrene. Du kan dog forsat ændre det på deltagerliste, resultatliste og diplom.

Kontakt kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

> KONTAKT OS

Tilmeldingen er lukket nu hvor Royal Run '24 er udsolgt.

Det anbefaler vi ikke. Planlægning af Royal Run i de forskellige værtsbyer tager ikke højde for, at man kan nå rundt til flere byer.

Vælger du at deltage i flere byer er det derfor dit eget ansvar at tjekke planen i den enkelte by, når den bliver offentliggjort frem mod løbet.

Du kan få gensendt din kvitteringsmail ved at indtaste den mailadresse, du brugte ved tilmelding på dette link.

Ja, det gør du, når du har tilmeldt dig senest d. 5. maj.

Vi sørger samtidig for at sende startpakken med både T-shirt og startnummer hjem til dig.

Hvis dit barn er fyldt 3 år eller er ældre, skal han eller hun tilmeldes på lige fod med de voksne og får således også både startnummer, T-shirt og medalje.

Børn under 3 år følger som udgangspunkt med gratis og får derfor ikke startnummer, medalje og T-shirt. Du kan dog vælge også at tilmelde dit barn under 3 år, hvis du ønsker, at det skal have T-shirt og medalje.

> INFO OM TILMELDING MED BØRN

Du må godt have klapvogn og/eller barnevogn med. Vi beder dig bare om at tage hensyn til andre deltagere ved fx at starte bagerst i feltet og trække ind til side langs ruten.

Ja, det må du gerne.

Vi beder dog deltagere med barnevogn, klapvogn, babyjogger eller kørestol om at tage hensyn til andre deltagere ved at trække ind til siden langs ruten eller starte bagerst i feltet.

Der er medaljer og T-shirts til alle børn, der er tilmeldt og har et startnummer. Vær opmærksom på, at nogle T-shirt størrelser kan blive udsolgt.

Ønsker du at deltage i flere distancer på dagen, er det vigtigt, at du husker at have det startnummer på, der passer til den distance, du har tilmeldt dig. I startnummeret er der en chip, som sørger for din tidtagning.

For at sikre korrekt tidtagning, skal du derfor ikke løbe med begge startnumre på samtidig. Tag det aktuelle startnummer på umiddelbart før løbet starter.

  • One mile: 170,00 DKK
  • 5 km: 270,00 DKK
  • 10 km: 330,00 DKK

  • Royal Run T-shirt
  • Medalje
  • Vand og forfriskning, når du kommer i mål (på 10 km er der også væskedepot på ruten)
  • Startnummer med chip til tidtagning
  • Målfoto/video

Bemærk: Der er T-shirts til alle deltagere med et startnummer til Royal Run '24. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt.

Der er ikke T-shirts til små børn i klapvogn/barnevogn, der ikke er tilmeldt, og der er heller ikke T-shirts til medhjælpere uden startnummer. Læs mere her:

> TILMELDING MED BØRN
> TILMELDING FOR DELTAGER MED LEDSAGERKORT

Royal Run er ikke sat i verden for at generere et stort overskud, men vi skal samtidig have en ansvarlig økonomi, så parterne bag ikke belastes af et underskud.

TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden støtter Royal Run, og pengene går til at det praktiske i forbindelse med løbet.

I tilfælde af et overskud går pengene til Royal Run, der arbejder for, at flere danskere kommer ud og bevæger sig, og til udvikling af fremtidige Royal Run-events.

Vi venter lidt med at afsløre næste års Royal Run T-shirt, men vi kan godt allerede nu sige, at det er den samme lækre model og pasform som tidligere.

Modellen findes i dame-, herre- og juniorstørrelse. Pasformen og kvalitet er den samme som i 2023.

> SE STØRRELSESGUIDEN

Der er medalje til alle deltagere med et startnummer til Royal Run '24. Der er altså ikke medalje til små børn i klapvogn/barnevogn, der ikke er tilmeldt, og der er heller ikke medalje til medhjælpere uden startnummer.

> TILMELDING MED BØRN
> TILMELDING FOR DIG MED LEDSAGERKORT

OBS: Medaljens udseende er ikke blevet offentliggjort endnu.

Nej, det er desværre ikke muligt at refundere dit startnummer. Du kan i stedet overdrage din tilmelding til en anden.

Læs mere under næste punkt: "Kan jeg sælge/overdrage mit startnummer til en anden person?"

Ja, du kan både sælge og overdrage dit startnummer til en anden person.

> MERE OM SALG AF STARTNUMRE

Det koster ikke noget - du kan frit overdrage dit startnummer.

Har du tilkøbt en afbestillingsforsikring gennem Tryg, kan du læse om betingelserne og tage kontakt til Tryg. Ellers er din tilmelding er bindende. Du kan i stedet overdrage din tilmelding til en anden.

Læs mere under punktet: "Kan jeg sælge/overdrage mit startnummer til en anden person?"

Alle deltagere får vand og en forfriskning, når de kommer i mål. På 10 km er der desuden et væskedepot på ruten.

Vi ønsker, at alle får en rigtig god oplevelse. Udvis derfor hensyn og giv plads til dine medløbere undervejs i løbet.

Får du brug for hjælp, så tøv ikke med at henvende dig til de officials, samaritter eller læger, der er til stede både i start/mål og ude på ruten.

Bag på dit startnummer har du også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer og anføre nærmeste kontaktperson.

> MERE OM SIKKERHED

Du kan se programmerne på hver værtsby-side, når de bliver offentliggjort. Siderne bliver løbende opdateret med information i takt med at vi nærmer os løbet.

> BRØNDERSLEV
> AARHUS
> FREDERICIA
> KALUNDBORG
> KØBENHAVN/FREDERIKSBERG

Ja, det gør der. Download den der, hvor du normalt henter dine apps.

> MERE OM APPEN

Du kan gøre dig anonym på start- og resultatlister ved at logge ind via ret selv-koden på din kvittering, ellers kontakt venligst kundeservice.

> KONTAKT OS

Af hensyn til sikkerheden og trygheden for alle løbere, er det ikke tilladt at deltage i Royal Run med sin hund.