Samtykkeerklæring

Vilkår for kommunikation og samtykkeerklæring for Royal Run og Bevæg dig for livet - Løb & Gang.

Hvilken information, tilbud og reklame siger du ja tak til?

Når du tilmelder dig, vil du modtage information, tilbud og reklamer om 'Royal Run' og 'Bevæg dig for livet' relaterede arrangementer, herunder tilbud og information om deltagelse i de sports- og idrætsaktiviteter, -kurser og -uddannelser, som organisationerne bag 'Bevæg dig for livet' udbyder, samt kurser mv., som vi udbyder i samarbejde med vores til enhver tid værende samarbejdspartnere.

Royal Run og Bevæg dig for livet får løbende nye samarbejdspartnere. Her kan du se en liste over vores aktuelle samarbejdspartnere.

Du vil modtage informationen og tilbud med jævne mellemrum via mail, SMS, brevpost samt målrettet annoncering på sociale medier til henholdsvis den mailadresse, det mobiltelefonnummer og den postadresse, som du har oplyst til os.

Hvordan afmelder eller retter du dine oplysninger?

Hvis du ønsker at framelde dig, så du ikke længere modtager henvendelser som beskrevet ovenfor, kan du afmelde dig via linket nederst i den mail du har modtaget – eller sende os en mail med din afmelding ved at besvare mailen fra os.

Aldersbegrænsning

Du skal være minimum 16 år for at tilmelde dig nyhedsbrevet. Er du ikke 16 år, er det dine forældre, der skal tilmelde dig.

Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet - et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik

TV 2 og Regionerne er mediepartnere på Royal Run, og TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

Mere om Royal Run