Royal run '19

T-shirt 2024

Find info om T-shirt og størrelse til Royal Run.

T-shirten er igen i år lavet af et blødt, let og hurtigtørrende materiale, der giver effektiv fugttransport og god komfort. Modellen findes i dame-, herre- og juniorstørrelse. Pasformen og kvalitet er den samme som i 21, 22 og 23. 

Farven og designet af T-shirten til Royal Run '24 er endnu ikke offentliggjort.

For at være sikker på, at du får en T-shirt i den rigtige størrelse, anbefaler vi, at du kigger i størrelsesguiden her. 

Størrelsesguide:

Skema med angivelse af brystmål og bundvidde for hver T-shirt størrelse i henholdsvis dame-, herre- og juniormodel.

> HENT STØRRELSESGUIDE SOM PDF

T-shirts til alle deltagere

Der er T-shirts til alle deltagere med et startnummer til Royal Run. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt.

Der er ikke T-shirts til små børn i klapvogn/barnevogn, der ikke er tilmeldt, og der er heller ikke T-shirts til medhjælpere uden startnummer. Læs mere her:

> TILMELDING MED BØRN
> TILMELDING FOR DIG MED LEDSAGERKORT

Sådan får du din T-shirt

Hvis du har tilmeldt dig Royal Run inden d. 25. marts 2024, bliver din T-shirt og dit startnummer sendt direkte til dig med Boozt.com. Startpakken bliver sendt til den adresse, som du har angivet ved betaling.

Bor du uden for Danmarks grænser, vil du ikke få fremsendt din startpakke. Du skal i stedet afhente din startpakke i forbindelse med løbet, enten i dagene op til eller på løbsdagen. Adressen for afhentning vil du få oplyst, når vi kommer tættere på.

Hvis du har tilmeldt dig efter d. 25. marts 2024, skal du selv afhente din startpakke (T-shirt og startnummer) i din værtsby i dagene op til løbet, mere information kommer senere.