Royal run '19

T-shirt 2024

Find info om T-shirt og størrelse til Royal Run.

T-shirten er igen i år lavet af et blødt, let og hurtigtørrende materiale, der giver effektiv fugttransport og god komfort. Modellen findes i dame-, herre- og juniorstørrelse. Pasformen og kvalitet er den samme som i 2023. 

T-shirten er i år produceret i vores originale Royal Run-blå farve, som vi også bruger i al anden Royal Run-materiale. I år har trykket på T-shirten en flot turkis farve. 


Foto: Kongehuset ©️

 

> HENT STØRRELSESGUIDE (PDF)

T-shirts til alle deltagere

Der er T-shirts til alle deltagere med et startnummer til Royal Run. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt.

Der er ikke T-shirts til små børn i klapvogn/barnevogn, der ikke er tilmeldt, og der er heller ikke T-shirts til medhjælpere uden startnummer.

Sådan får du din T-shirt

Startpakken med T-shirt og startnummer bliver sendt direkte til dig med Boozt.com i løbet af april måned. Adressen er den, du har angivet ved betaling.

OBS: Har du angivet en udenlandsk adresse ved betaling, vil din startpakke med T-shirt og startnummer ikke blive sendt til dig. I stedet skal du afhente startpakken i din værtsby i dagene op til løbet. Mere information kommer senere på den enkelte værtsby.