Royal run '19

Hvem står bag?

Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet, og bagved står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run støttes af Nordea-fonden, TrygFonden og Novo Nordisk Fonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Fondene bag

DIF og DGI har indgået et historisk samarbejde med TrygFonden og Nordea-fonden frem mod opfyldelsen af den ambitiøse vision for dansk idræt: Bevæg dig for livet. Visionen er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie. Derudover støtter Novo Nordisk Fonden Royal Run 2019.

Mediepartnerskab

TV 2 og TV 2 Regionerne er med hele vejen - både før og under Royal Run.

Lokale arrangører

På alle løbssteder er det lokale foreninger, der står for løbsafviklingen. Den lokale arrangør i Aalborg er Aalborg Atletik og Motion. I Aarhus er det Aarhus 1900 Atletik/Motion, og i København/Frederiksberg er det Sparta. På Bornholm er det Viking Atletik, og på Færøerne er det Idrætsklubben Treysti.

Om Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet er en vision om, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation. Derfor har vi fokus på en lang række idrætter som eksempelvis løb, cykling, badminton, tennis, fitness, fodbold, håndbold og mange flere. De skal nemlig være med til at få danskerne ud og motionere. Derudover har vi også fokus på idræt for seniorer, idræt i naturen, udvikling af foreningerne og samarbejde med kommunerne. På den måde vil vi øge muligheden for at dyrke idræt og motion i hele Danmark.

Mere om Bevæg dig for livet