Royal run '19

Hvem står bag?

Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet, og bagved står DIF, DGI og Dansk Atletik. Royal Run støttes af Nordea-fonden, TrygFonden og Novo Nordisk Fonden. TV 2 og Regionerne er mediepartner på Royal Run.

Central arrangør

Centralt arbejder et lille team for Royal Run i tæt samarbejde med Kongehuset, TV 2 og Regionerne, de lokale arrangører, kommuner og DGI Landsdele. Øverst for Royal Run sidder en styregruppe, der består af direktørerne for Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik.

Lokale arrangører

På alle løbssteder er det lokale foreninger, der står for løbsafviklingen. 
I København/Frederiksberg er Sparta teknisk arrangør. I Aalborg er det Aalborg Atletik og Motion. I Sønderborg er det Sport Event Syd. I Odense er det OGF. På Bornholm er det DGI Bornholm og Viking Atletik, der står for arrangementet. I Grønland er det Nuuk Kommune og Kim Godtfredsen, der arrangerer Royal Run.

Fondene bag

DIF og DGI har indgået et historisk samarbejde med TrygFonden og Nordea-fonden frem mod opfyldelsen af den ambitiøse vision for dansk idræt: Bevæg dig for livet. Visionen er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie. Derudover støtter Novo Nordisk Fonden Royal Run 2020.

Mediepartnerskab

TV 2 og TV 2 Regionerne er med hele vejen - både før og under Royal Run.

Leverandørsamarbejde

Boozt.com sender startnumre og t-shirts til deltagere i Sønderjylland, Aalborg, Odense og København/Frederiksberg. Boozt har desuden udarbejdet en Royal Run-tøjkollektion

Om Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet er en vision, der arbejder for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation. Derfor har vi fokus på en lang række idrætter som eksempelvis løb, cykling, badminton, tennis, fitness, fodbold, håndbold og mange flere. De skal nemlig være med til at få danskerne ud og motionere. Derudover har vi også fokus på idræt for seniorer, idræt i naturen, udvikling af foreningerne og samarbejde med kommunerne. På den måde vil vi øge muligheden for at dyrke idræt og motion i hele Danmark.

Mere om Bevæg dig for livet

Tilmeld dig Royal Run