Royal run '19

Hvad er Royal Run?

Royal Run er andet og mere end et løb. Det er Kongens møde med danskerne. Det er fællesskabets fest. Uformelt, i kondisko og for alle.

Til Royal Run kan alle være med – uanset alder og kondital

Du kan både vælge at gå eller løbe på de tre distancer: One mile (1,6 km), 5 km og 10 km. På den populære Familie-mile kan børn, unge, voksne og ældre følges ad, fordi både kørestole, klapvogne og barnevogne er velkomne.

Sluttiden er ikke i højsædet

Royal Run handler om, at flest muligt deltager i idrætsfællesskabet i sit eget tempo og med sin egen individuelle målsætning. Fællesskabet og den gode oplevelse er Royal Runs DNA.

H.M. Kongen er omdrejningspunktet for begivenheden, og gennem alle årene har hele kongefamilien bakket op om løbet og mødt danskerne i uformelle, festlige rammer – og i øjenhøjde.

> SE TILBAGE PÅ TIDLIGERE ÅR

Følg Royal Run på sociale medier

Du kan følge med på Facebook, Instagram og Twitter. Eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde holde dig løbende opdateret om Royal Run.

Fakta om Royal Run

  • Hvornår: Royal Run afvikles 2. pinsedag. 
  • Hvem: H.M. Kongen inviterer alle danskere ind i idrætsfællesskabet
  • Hvorfor: For at møde danskerne i øjenhøjde og motivere til at deltage i idrætsfællesskabet


> LÆS MERE OM ARRANGØRERNE

Royal Side Runs

Side run

Royal Run-stemningen rammer ikke kun de store løbsbyer. For at hele Danmark kan stemple ind i fællesskabet, har vi udviklet konceptet Royal Side Runs, hvor institutioner, virksomheder, plejehjem og private kan lave deres egne små udgaver af løbet.

Der er udviklet en gratis downloadpakke med blandt andet startnumre, klip selv-medaljer og -kongekroner, og så kan man tilkøbe en eventpakke med flag, balloner, minestrimmel mv. Ved hjælp af disse materialer kan arrangementet skaleres op og ned, så der kan laves Side Runs i både skolegården for 200 børn, til gadefesten for 7-8 familier, i haven eller i gården for bare 5-10 børn.

> MERE OM ROYAL SIDE RUNS