Royal run '19

Hvad er Royal Run?

Royal Run er andet og mere end et løb. Det er kronprinsens møde med danskerne. Det er fællesskabets fest. Uformelt, i kondisko og for alle.

Tilmeld dig

Til Royal Run kan alle være med – uanset alder og kondital. Man kan nemlig både vælge at gå eller løbe på distancerne One mile (1,6 km), 5 km og 10 km, og på den populære Familie-mile kan børn, unge, voksne og ældre følges ad, da kørestole, klapvogne og barnevogne er velkomne.

Sluttiden er ikke i højsædet. Det overordnede sigte er i stedet, at flest muligt deltager i idrætsfællesskabet i sit eget tempo og med sin egen individuelle målsætning. Fællesskabet og den gode oplevelse er Royal Runs DNA.

Kronprinsen er omdrejningspunktet for begivenheden, og både i 2018, 2019 og 2021 har hele Kronprinsfamilien bakket op om løbet og mødt danskerne i uformelle, festlige rammer – og i øjenhøjde.

Royal Side Runs

Royal Run-stemningen rammer ikke kun de store løbsbyer. For at hele Danmark kan stemple ind i fællesskabet har vi udviklet konceptet Royal Side Runs, hvor institutioner, virksomheder, plejehjem og private kan lave deres egne små udgaver af løbet.

Der er udviklet en gratis downloadpakke med blandt andet startnumre, klip selv-medaljer og -kongekroner, og så kan man tilkøbe en eventpakke med flag, balloner, minestrimmel mv. Ved hjælp af disse materialer kan arrangementet skaleres op og ned, så der kan laves Side Runs i både skolegården for 200 børn, til gadefesten for 7-8 familier eller i haven eller i gården for bare en 5-10 børn.

> MERE OM ROYAL SIDE RUNS

Følg Royal Run

Du kan følge med på Facebook, Instagram og Twitter. Eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde holde dig løbende opdateret om Royal Run.

Fakta om Royal Run

  • Hvornår: 2. Pinsedag - d. 29. maj 2023 i Danmark. 
  • Hvem: Kronprinsen inviterer alle danskere ind i idrætsfællesskabet
  • Hvorfor: For at møde danskerne i øjenhøjde og motivere til at deltage i idrætsfællesskabet
  • Hvor: Værtsbyerne i 2023 er endnu ikke offentliggjort.

Mere om distancerne

Find mere info om distancerne og læs historien bag: