Royal run '19

Royal Run app

Få nem adgang til vigtig information om Royal Run.

Har du allerede appen fra sidste års Royal Run, kan du opdatere den på din telefon.

Har du den ikke endnu, kan du downloade den her:

> APPSTORE
> GOOGLE PLAY

Med Royal Run appen har du den vigtige information om Royal Run lige ved hånden. Frem mod selve løbet anbefaler vi særligt træningsprogrammerne og tempoberegneren i appen.

Træn som Kronprinsen

Træn som Kronprinsen er inddelt i fem temaer:

  1. One mile
  2. 5 km
  3. 10 km Begynder
  4. 10 km Rutineret
  5. Motivation.

Under hvert tema finder du tilpasset træningsindhold. Professionel løbetræner Thomas Nolan har på baggrund af blandt andet samtaler med Kronprinsen lavet en række træningsprogrammer, der er tilpasset alle niveauer.

Thomas Nolan kommer også med løbefaglig vejledning til træning, løbefællesskaber, motivation, skader med videre. Videomaterialet med Kronprinsen er fra 2018 og det er beskyttet af ophavsret og må derfor ikke deles.

Tempoberegner

Du kan også få hjælp til at optimere din træning og forbedre din tid med tempoberegneren. Tryk på ”distance” og brug markøren til at vælge ønsket distance. Tryk på den tid du ønsker at løbe distancen på og tryk efterfølgende på mellemtider. Du vil se tider, du kan bruge til at styre, hvor hurtigt du skal løbe hver km.

Nyttig info om appen

Vælg by

Når du åbner appen for første gang, vil du blive mødt af en pop-up, der beder dig vælge, hvilket løbssted du vil se indhold fra. Information, program og resultater vil have tilpasset indhold afhængigt af, hvilken by, du vælger. Det øvrige indhold i appen vil være identisk på tværs af løbsstederne. Der er et eget menupunkt, hvor du til en hver tid kan vælge at se indhold fra et andet løbssted.

Information

Her kan du finde praktisk information om Royal Run for alle løbsstederne - både som deltager og som publikum.

Deltagerliste

Her finder du deltagerlisten i den by, du har valgt. 

Følg os

Her finder du seneste nyt fra de sociale medier.

Mit #RoyalRun

Her finder du vores fotodelingsfunktion. Med den kan du tage Royal Run billeder fra din træning, fra tiden op til løbet, til løbet eller tiden efter løbet - du bestemmer. Vi opfordrer naturligvis til, at man poster i god tone og i relation til Royal Run. Det betyder, at posts, som er injurierende, diskriminerende eller krænkende vil blive anmeldt.