Royal run '19

Guide til gruppetilmelding

Her kan du se, hvordan du tilmelder en gruppe til Royal Run.

Når du skal tilmelde en gruppe til Royal Run, kan du gøre det på én af følgende måder:

Tilføj ekstra deltagere

Er I for eksempel en familie, eller et mindre løbehold, kan I blot tilføje ekstra deltagere.

Når du opretter din egen tilmelding, har du mulighed for at ”Tilføj endnu en tilmelding” allerede på første side i tilmeldingssystemet. Tryk på denne knap, hvis du vil tilføje én eller flere deltagere. Du vil derved få mulighed for at udfylde alle informationer for den eller de næste deltagere. Du kan tilføje så mange, du har lyst til. Til sidst betaler du samlet.

Gruppetilmelding (Flere end 20 stk)

Der er forskellige måder, hvorpå man kan tilmelde større grupper. Fælles for alle er, at du skal kontakte den lokale kundeserviceafdeling for at få oprettet den metode, der er smartest for dig og dit hold/firma eller lignende.

  • Åben faktura
    Man kan tilmelde gruppen via. åben faktura, hvor I vil få et link, som I kan fremsende til dem, som skal tilmelde sig jeres gruppe. I skal betale en samlet faktura, når alle har tilmeldt sig. Henvend dig til den lokale kundeserviceafdeling, hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed.

  • Kvikkøb
    Hvis du ønsker at betale for tilmeldingerne på én gang og gerne vil udfylde informationerne senere, er dette også en mulighed. Henvend dig til den lokale kundeserviceafdeling, hvis du ønsker at gøre bruge af denne mulighed.

 

Rediger tilmelding

Indtil d. 18. juni kan du logge ind i tilmeldingssystemet og ændre dit navn, T-shirt-størrelse, forventet løbetid, e-mail, adresse, telefon mv. Se mere på linket her:

Rediger din tilmelding

Tilmeld dig Royal Run