Royal run '19

Presseakkreditering

Bevæg dig for livet inviterer pressen til Royal Run mandag den 10. juni 2019 (2. pinsedag).

Akkreditering

For at dække arrangementet som journalist eller fotograf kræver det akkreditering. Akkrediteringen giver adgang til de områder og pressepools, arrangørerne har indrettet til journalister og fotografer. Det er herfra, der vil være de bedst mulige reportagemuligheder. Hvis man ikke er akkrediteret, har man ikke adgang til disse områder.

For at få presseakkreditering skal du være tilknyttet et medie eller en redaktion. Arbejder du freelance, skal du dokumentere dit redaktionelle tilhørsforhold og aftale om produktion af billeder/artikler i forbindelse Royal Run. For eksempel i form af en erklæring fra den ansvarshavende redaktør, som bekræfter jeres aftale om produktion.

Akkreditering er åben fra d. 3. april - 3. juni kl. 12.00.

 

Pressekontakter

 

Baggrund

Arrangementet afvikles med royal deltagelse i Aalborg, Aarhus og København/Frederiksberg. Herudover løber Kronprinsen på Færøerne 1. juni, og der afvikles et Royal Run uden kongelig deltagelse d. 10. juni på Bornholm.

Royal Run er andet og mere end et løb. Det er Kronprinsens møde med danskerne, og det er fællesskabets fest. Uformelt. I kondisko. Og for alle.

Royal Run 2018 var for Kronprinsen en drøm, der gik i opfyldelse, og derfor vil Kronprinsen gentage succesen. Denne gang ikke for at fejre fødselsdag, men for at møde danskerne i øjenhøjde og genskabe idrætsfællesskabet og den fantastiske stemning.

Vi vil denne dag se et stort antal danskere med vidt forskellige udgangspunkter, vidt forskellige bevæggrunde og vidt forskellige målsætninger samles i et på samme tid royalt og folkeligt idrætsfællesskab, hvor ét udsagn er fælles for hele flokken: ”Du kan mere, end du tror”

Fakta om Royal Run

Hvornår: 10. juni 2019 

Hvem: Kronprinsparret inviterer alle danskere ind i idrætsfællesskabet.

Hvorfor: For at møde danskerne i øjenhøjde og motivere til at deltage i idrætsfællesskabet  .

Hvor langt: One mile (1,6 km) eller 10 km. I Aarhus, Aalborg og på Bornholm  er det desuden muligt at deltage i 5 km. 

Hvor er der kongelig deltagelse: Aalborg, Aarhus, København/Frederiksberg 

Hvor kan man ellers deltage: Der arrangeres Royal Run  uden kongelig deltagelse  på  Bornholm d. 10.  juni.  Derudover har private aktører mulighed for at arrangere Royal Side Run i Royal Run-ugen, 1.-10. juni.

Royal Run på Færøerne: Kronprinsen skyder Royal Run-ugen i gang d. 1. juni, hvor han løber 10 km med det færøske folk i Klaksvík.