Royal run '19

Trafikinfo

Sådan kommer du bedst til og fra Nykøbing d. 29. maj

Transport til løbet

Har du mulighed for det, så tag cyklen eller gå. Du kan også tage toget til Nykøbing F. Stationen ligger ca. 700 m fra startområdet. Så bliver det ikke nemmere.

> SE KORT OVER START- OG MÅLOMRÅDE

 • Med tog

  Nykøbing F Station ligger tæt ved startområdet, og toget er derfor en rigtig god transportmulighed på dagen. Hold dig opdateret på Rejseplanen.dk.

  Fra stationen til startområdet skal du følge Engboulevarden til Vestensborg Allé - så ankommer du til startområdet. Spørg evt. Royal Run guiderne på stationen.

 • På cykel

  Der er indrettet ekstra cykelparkering på p-pladsen ved Netto på Vestensborg Alle, hvis man skal til startområdet. Skal man til målområdet er der lavet plads til cykelparkering ved Bonus-tanken på Fejøgade.

 • I bil

  Skal du afsted i bil, så orienter dig om trafiksituationen og kør hjemmefra i god tid. Når du nærmer dig byen, kan du følge skiltene, der henviser til parkering. Vi forventer stort pres på parkeringspladserne, så tag gerne cyklen, hvis du kan, så kan du komme helt tæt på start og parkere cyklen ved Netto på Vestensborg Alle.

 • Parkeringsforhold

  Parkering øst: Ankomst til parkeringsområderne sker via Skovalleen, hvorefter der vil være skilte og frivillige ved de forskellige pladser til at guide.

  Parkering vest: Ankomst til parkeringsområderne sker via Gaabensevej, hvorefter der vil være skilte og frivillige ved de forskellige pladser til at guide.

  På løbsdagen ophæves de sædvanlige parkeringsrestriktioner på de pladser, som der henvises til, og du kan derfor parkere i et ubegrænset tidsrum på dem alle. Vær dog opmærksom på, at restriktionerne igen træder i kraft ved midnat.

 • Handicapparkering

  Køretøjer med handicapparkeringskort kan parkere i Rådhusgården. Der er indkørsel via Engboulevarden > Skolegade > Dronningensgade.

Læs mere om trafikinfo på kommunens hjemmeside.