Royal run '19

Trafikinfo

Sådan kommer du bedst til og fra Nyborg 29. Maj 2023

Trafikken i og omkring Nyborg vil være påvirket det meste af dagen, og du skal forvente ekstra rejsetid.

Det vil hele dagen være muligt at komme til og fra Nyborg Station i bil, og motorvejsafkørslerne 44, 45 og 46 ved Nyborg er åbne hele dagen.

Du kan med fordel tage toget til Royal Run i Nyborg. Nyborg St. ligger tæt på tæt på startområdet, og toget er derfor en rigtig god og oplagt transportmulighed på dagen. Der vil være en markeret gå-rute på knap 10 minutter til start- og målområdet gennem bymidten, som bliver fyldt med festlige aktiviteter.

> SE KORT OVER START- OG MÅLOMRÅDE

Trafikinfo Nyborg

Transport til start

 • På cykel 

  Der er mulighed for cykelparkering tæt på løbets start- og målområde. Du kan med fordel parkere cyklen ved Nyborg St. eller på cirkuspladsen, og følge den markerede gå-rute hen til løbets start- og målområde.

 • Med tog

  Nyborg St. ligger tæt på startområdet, og toget er derfor en rigtig god og oplagt transportmulighed på dagen. Der er gode forbindelser og masser af tog hele dagen. Der vil være en markeret gå-rute fra p-pladserne og hen til løbets start- og målområde.
 • I bil

  Kommer du i bil, er der etableret særlige parkeringsområder på Cirkuspladsen, som ligger tæt på Nyborg St. og få hundrede meter fra løbets start- og målområde. Kommer du via motorvejen, så tag afkørsel 45 (Nyborg Øst) og følg skiltene med teksten Royal Run.

  Der vil være en markeret gå-rute fra p-pladserne og hen til løbets start- og målområde, som går gennem Nyborg bymidte, der fyldes med festlige aktiviteter.

 • Handicapparkering

  Køretøjer med handicapparkeringskort kan parkere ved Bryggergården på Storebæltsvej.

Trafikinfo

Orienter dig om trafiksituationen og kør hjemmefra i god tid. Vi anbefaler, at du slår navigationen fra og kører efter skiltene i området med teksten Royal Run. Tjek den aktuelle trafiksituation - fx på kortet på trafikinfo.dk, eller på radio og få meldingerne fra DR P4 Trafik.