Royal run '19

Ruter i Næstved

Løberne til Royal Run i Næstved kan se frem til masser af underholdning og sightseeing, når de snører løbeskoene den 6. juni.

Royal Run ruterne i Næstved

> DOWNLOAD RUTEKORTET

Om ruterne i Næstved

Alle tre ruter kommer igennem byens centrum, hvor ruten snor sig forbi kirker fra middelalderen, Danmarks mindste rytterstatue, graffitimalere, gadeteater og en masse andet pop up-underholdning.

One mile:
Ruten har start i Havnegade og drejer så op i bymidten, hvor den kommer forbi flere bygninger fra middelalderen, krydser Axeltorv og slutter ved Sct. Peders Kirke.

Fem kilometer:
Ruten har start i Havnegade og drejer så ud til havnen og kanalen. Herefter kommer løberne op i centrum og rammer one mile-ruten og slutter ved Sct. Peders Kirke.

10 kilometer:
Starten er i Havnegade, herefter drejer ruten mod havnen, men løber så ud på Slagelsevej, ind omkring Susåen og ud til Herlufsholm Allé, videre ud til Herlufsholm Kostskole og tilbage igen af Herlufsholm Allé. Tilbage ved havnen følger den fem kilometer-ruten omkring havn og kanalen og derefter hen til One Mile-ruten, der løber ind i centrum og til sidst krydser Axeltorv og slutter ved Sct. Peders Kirke.