Royal run '19

Trafik- og beboerinfo: København og Frederiksberg

Ruterne til Royal Run vil være spærret for trafik søndag den 6. juni fra kl. 8.30 – 23.00, og der vil være parkeringsforbud flere steder i byen. Desuden lukkes gaderne i start-/målområdet for parkering fra kl. 6.00 og for trafik fra kl. 7.00. Har du brug for at færdes i bil denne dag, kan du læse her, hvordan du bedst muligt kommer igennem byen, og hvornår de forskellige gader lukkes for trafik.

Ruten til Royal Run i København og på Frederiksberg er lukket for trafik, og der vil være løbere på ruten fordelt over hele dagen. Der forventes derfor pres på trafikken, ligesom det vil være meget vanskeligt at finde parkering. 

Uanset om du deltager, bor i eller skal på besøg i København/Frederiksberg, fraråder vi derfor at man tager bilen denne dag, hvis det er muligt.

Har du behov for at komme igennem byen i bil denne dag, vil det være muligt at krydse ruten ad forskellige krydsningspunkter. Disse vil dog være lukket i de perioder, hvor løberne passerer forbi.

> HENT TRAFIKKORT

Trafikkort i forbindelse med Royal Run i København og på Frederiksberg

> SE RUTERNE I KØBENHAVN/FREDERIKSBERG

Parkeringsforhold og -forbud

På grund af vejlukningerne vil det være meget vanskeligt at finde parkering i Købehavn/Frederiksberg denne dag.

Der vil desuden være parkeringsforbud flere steder i byen på løbsdagen, bl.a. på Frederiksberg Allé, og i følgende gader i start- og målområdet fra mandag 6. juni kl. 06.00 – 24.00:

  • Amaliegade
  • Toldbodgade
  • Skt. Annæ Plads
  • Holbergsgade mellem Nyhavn og Herluf Trolles Gade

Desuden er Fredericiagade mellem Amaliegade og Bredgade lukket for standsning og parkering allerede fra søndag 5. juni kl. 06.00 – tirsdag 7. juni kl. 12.00 og for trafik mandag 6. juni kl. 7.00 – 24.00.

Hold øje med lokal skiltning og vær opmærksom på, at politiet fjerner ulovligt parkerede biler, hvilket kan medføre betydelige omkostninger for ejeren.

Handicapparkering

Der er desværre stærkt begrænset mulighed for handicapparkering i området. Der findes dog få pladser her:

  • Kastellet
  • Maersk - Esplanaden

Afsætning / Afhentning

Esplanaden er tættest på, og herefter kan man komme til Ofelia Plads via Havnefronten. Afsætning kan også foregå på Landgreven, men her er dog ingen parkeringsmuligheder.

Twitter og kontakt

Følg @royalrundk på Twitter for aktuelle opdateringer om trafikken i forbindelse med Royal Run. 

Kontakt os på:
Royal Run Trafiktelefon

Mail: [email protected]
Tlf.: 22 23 83 33