Royal run '19

Ruter i København/Frederiksberg

Her kan du se ruterne i København/Frederiksberg

Glæd dig til at løbe med Københavns og Frederiksbergs gader som den imponerende kulisse. Du kommer til at opleve mange af byens ikoniske seværdigheder og nogle af de smukkeste steder, som København og Frederiksberg har at byde på. 

Download kort

Ruterne i København/Frederiksberg til Royal Run 2021

Beskrivelse

One-mile:
One-mile-ruten starter ved Nyhavn og tager deltagerne en tur ad Holbergsgade og Holmens Kanal forbi det Kongelige Teater til Kongens Nytorv. Herefter løber eller går de ned ad Bredgade, inden I drejer ind på Frederiksgade og løber i mål på Amalienborg Slotsplads.

5 km:
5 km-ruten starter også i Nyhavn, går forbi Børskaj, under Knippelsbro, forbi den Sorte Diamant, langs inderhavnen, ud langs H.C Andersens Boulevard, op og vende på Rådhuspladsen, krydse Vester Voldgade, ind langs Stormgade, forbi Christiansborg, henover Slotsholmskanalen, langs Holmens Kanal, ned til Kongens Nytorv, ned ad Bredgade, drejer ind på Frederiksgade og i mål på Amalienborg Slotsplads.

10 km:
Mens One mile-distancen og 5 km. -distancen udelukkende er i centrum af København, venter der 10 km-løberne en sightseeing rundt i hovedstaden og til Frederiksberg, forbi en lang række af Københavns seværdigheder, bl.a. Den Sorte Diamant, Tivoli, Københavns Rådhus, Frederiksberg Alle, Frederiksberg Rådhus, søerne, Christiansborg og Kongens Nytorv, inden I også løber I mål på Amalienborg Slotsplads. 

Tidsgrænser

Man kan løbe og gå på alle distancer. Der er dog en tidsgrænse på alle distancer, men den er sat så højt, at man godt kan gå hele vejen:

  • One mile = ingen tidsgrænse
  • 5 km = 75 minutter
  • 10 km = 2,5 time.

Kapacitet

I København/Frederiksberg er der maksimalt plads til 50.000 deltagere (15.000 på mile-distancen, 12.500 på 5 km og 22.500 på 10 km). 

Følg os

Twitter

Facebook

Facebook