Royal run '19

Ruter i København/Frederiksberg

Glæd dig til at løbe med Københavns og Frederiksbergs gader som den imponerende kulisse. Du kommer til at opleve ikoniske seværdigheder og smukke steder, som København og Frederiksberg har at byde på.

Royal Tun ruter i København og på Frederiksberg

> DOWNLOAD RUTEKORTET

Beskrivelse af ruterne

One-mile:
One-mile-ruten starter ved Nyhavn og tager deltagerne en tur ad Holbergsgade og Holmens Kanal forbi det Kongelige Teater til Kongens Nytorv. Herefter løber eller går de ned ad Bredgade, inden I drejer ind på Frederiksgade og løber i mål på Amalienborg Slotsplads.

5 km:
5 km-ruten starter også i Nyhavn, går forbi Børskaj, under Knippelsbro, forbi den Sorte Diamant, langs inderhavnen, ud langs H.C Andersens Boulevard, op og vende på Rådhuspladsen, krydse Vester Voldgade, ind langs Stormgade, forbi Christiansborg, henover Slotsholmskanalen, langs Holmens Kanal, ned til Kongens Nytorv, ned ad Bredgade, drejer ind på Frederiksgade og i mål på Amalienborg Slotsplads.

10 km:
Mens One mile-distancen og 5 km. -distancen udelukkende er i centrum af København, venter der 10 km-løberne en sightseeing rundt i hovedstaden og til Frederiksberg, forbi en lang række af Københavns seværdigheder, bl.a. Den Sorte Diamant, Tivoli, Københavns Rådhus, Frederiksberg Alle, Frederiksberg Rådhus, søerne, Christiansborg og Kongens Nytorv, inden I også løber I mål på Amalienborg Slotsplads. 

Tidsgrænser

Man kan løbe og gå på alle distancer. Der er dog en tidsgrænse på alle distancer, men den er sat så højt, at man godt kan gå hele vejen:

  • One mile = ingen tidsgrænse
  • 5 km = 75 minutter
  • 10 km = 2,5 timer

Kapacitet

I København/Frederiksberg er der maksimalt plads til 50.000 deltagere (15.000 på mile-distancen, 12.500 på 5 km og 22.500 på 10 km). 

Arrangør

Sparta og de to kommuner inviterer for fjerde gang til Royal Run, så arrangørerne ikke bare meget erfarne, men også top-motiverede for at skabe en helt unik begivenhed og en fantastisk oplevelse for de mange deltagere.