Royal run '19

Herning

Vi glæder os til Royal Run i Herning

Venteliste

OBS! Der er udsolgt på alle distancer i Herning

Vi er meget glade for den store opbakning, vi har fået til Royal Run i Herning. Nu er der flere parametre, vi skal se på i forhold til muligheden for at udvide kapaciteten.

Det handler blandt andet om pladsen, for vi skal selvfølgelig stadig sikre os, at alle får en god oplevelse, når de deltager i Royal Run. Derudover udvider vi naturligvis også kun, hvis vi ved, at der er yderligere efterspørgsel på startnumre.

Vi har oprettet en venteliste til Royal Run i Herning, hvor du uforpligtende kan skrive dig op, hvis der skulle blive frigivet nogle ekstra startnumre.

Udmelding om eventuelle ekstra startnumre, der kommer til salg, vil ske i marts måned, både direkte til de, der står på ventelisten og via vores øvrige medier (nyhedsbrev, sociale medier og hjemmeside).

Herning er klar til at byde velkommen til årets største løbefest i Danmark!

Alle kan være med - uanset om man har et startnummer eller om man bare vil opleve Herning by og de smukke, midtjyske omgivelser, der danner rammen om Royal Run 2023. 

Vi er klar med masser af royal fejring og festlig underholdning, når årets største, aktive folkefest for første gang kommer til Herning.