Royal run '19

Trafikinfo

Sådan kommer du bedst til og fra Aabenraa 29. maj 2023

Transport til start

Der kommer til at være mange mennesker og biler i Aabenraa til Royal Run og et begrænset antal parkeringspladser - så hvis du har muligheden for det, så tag cyklen, bussen eller gå til startområdet. Bybussen fra Rødekro Station og Fjernvarmestation er gratis i dagens anledning.

> SE KORT OVER START- OG MÅLOMRÅDE

Trafikinfo Aabenraa

 • På cykel:

  Der er indrettet ekstra cykelparkeringspladser på Dyrskuepladsen tæt på målstregen. Så tag cyklen og kør til Dyrskuepladsen via Vestvejen og Hjelmalle og parker i målområdet. Herfra er der ca. 1 km gåtur til startområdet.

 • Med tog og bus:

  Tag toget eller bussen til Rødekro station. Herfra kører bybus 1 hver halve time til Jernbanegade i Aabenraa. Det er i dagens anledning gratis at køre med netop denne bus. Fra busstoppet på Jernbanegade er der ca. 1,5 km gåtur igennem byen til startområdet.

  Rute 116 fra Tønder, Rute 123 fra Haderslev og Rute 129 fra Ribe vil denne dag have endestation på Rødekro station. Herfra kører bybus 1 hver halve time til Jernbanegade i Aabenraa.

  Rute 112 fra Sønderborg og rute 220 fra Padborg vil denne dag have endestation i Aabenraa ved stoppestedet Flensborgvej v. Tinglevvej. Herfra er der ca. 2 km gåtur langs vandet til startområdet.

  Benyt evt. rejseplanen.dk til at planlægge din rejse med offentlig transport.

 • I bil:

  Skal du afsted i bil, så orienter dig om trafiksituationen og kør hjemmefra i god tid.

  Der er er fire større parkeringsområder:

  • P1 Dyreskuepladsen og P2 Campusalle har begge indkørsel fra Vestvejen, herfra er der ca. 1 km til startområdet.

  • P3 Rådhuset og Sydbank, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa, herfra er der ca. 2 km gåtur langs vandet til startområdet. Du kan også tage cyklen med bag på bilen, og cykle det sidste stykke vej ind til startområdet.

  • P4 Aabenraa Fjernvarme på Egelund 60, 6200 Aabenraa. Herfra kører bybus 1 til Jernbanegade i Aabenraa ca. 1,5 km fra startområdet. Bybussen kører hver halve time fra 9:15 til 18:45 og er gratis i dagens anledning.

 • Handicapparkering:

  For køretøjer med handicapparkeringskort er der mulighed for afsætning til 1 mile og 5 km ruterne på parkeringspladsen ved Restaurant Under Sejlet ved Flensborgvej 15A tæt på startområdet. Kørsel til parkeringspladsen kan ske via Tøndervej eller Flensborgvej.

  Ved målområdet er der mulighed for at parkere med handicapparkeringskort ved Arena Aabenraa med indkørsel fra Vestvejen > Hjelmalle.

> YDERLIGERE TRAFIKINFO AABENRAAS HJEMMESIDE