Royal run '19

Træn op til Royal Run

Glæder du dig til Royal Run, og vil du gerne i gang med at træne op til løbet nu? Så tag dine venner under armen, og træn op enten på fælles fortræningsforløb eller med ét af vores træningsprogrammer.

Træn op til Royal Run sammen med andre

Træn op til Royal Run med ét af de mange træningstilbud landet over. Der er træning på alle niveauer for løbere og personer, der ønsker at gå.

Har du selv lyst til at oprette en gå- eller løbetræning, som andre kan deltage i, så kan du oprette din træning - eller dit træningsforløb her.

Personlige træningsprogrammer

Lad os hjælpe dig til at få en god træningsoplevelse. Vi har i samarbejde med løbeeksperterne Thomas Nolan, Henrik Them og David Møller udviklet en række programmer, der kan træne dig op til at blive klar til at deltage i Royal Run den 10. juni.

Du kan vælge imellem 12, 8, 6 eller 4 ugers programmer, og der er både programmer for nybegyndere, letøvede og øvede.

Hvad hvis jeg bliver bidt af det?

Bare rolig, du kan sagtens fortsætte din træning efter Royal Run d. 10. juni. Løbeklubber landet over kommer til at stå klar til at tage imod dig med åbne arme, og vi vil her på siden hjælpe med at skabe kontakten. Du kan allerede nu se mere hos Bevæg dig for livet - Løb.

Tilmeld dig Royal Run