Royal run '19

Træn op til Royal Run

Glæder du dig til Royal Run, og vil du gerne i gang med at træne op til løbet nu? Så tag dine venner under armen, og træn op enten med ét af vores træningsprogrammer eller på fælles fortræningsforløb.

Kom i form inden Royal Run - Vi tilbyder dig to forskellige muligheder. Vælg den form, der passer dig bedst eller kombinér begge to: 

Personlige træningsprogrammer

Lad os hjælpe dig til at få en god træningsoplevelse. Vi har i samarbejde med løbeeksperterne Thomas Nolan, Henrik Them og David Møller udviklet en række programmer, der kan træne dig op til at blive klar til at deltage i Royal Run den 10. juni.

Du kan vælge imellem 12, 8, 6 eller 4 ugers programmer, og der er både programmer for nybegyndere, letøvede og øvede.

Fortræningsforløb

Hold øje med denne side, hvor vi meget snart kan tilbyde dig forskellige fortræningsforløb i lokale løbeklubber rundt om i landet. Der vil være hold på alle niveauer for løbere og personer, der ønsker at gå.

Hvad hvis jeg bliver bidt af det?

Bare rolig, du kan sagtens fortsætte din træning efter Royal Run d. 10. juni. Løbeklubber landet over kommer til at stå klar til at tage imod dig med åbne arme, og vi vil her på siden hjælpe med at skabe kontakten. Du kan allerede nu se mere hos Bevæg dig for livet - Løb.

Tilmeld dig Royal Run

Del nu