Royal run '19

Træn op til Royal Run

Glæder du dig til Royal Run, og vil du gerne i gang med at træne op til løbet nu? Så tag dine venner under armen, og træn op enten på fælles fortræningsforløb eller med ét af vores træningsprogrammer.

Træn op til Royal Run sammen med andre

Træn op til Royal Run med ét af de mange træningstilbud landet over. Der er træning på alle niveauer for løbere og personer, der ønsker at gå.

Har du selv lyst til at oprette en gå- eller løbetræning, som andre kan deltage i, så kan du oprette din træning - eller dit træningsforløb her.

Personlige træningsprogrammer

Lad os hjælpe dig til at få en god træningsoplevelse. Vi har i samarbejde med løbeeksperterne Thomas Nolan, Henrik Them og David Møller udviklet en række programmer, der kan træne dig op til at blive klar til at deltage i Royal Run den 10. juni.

Du kan vælge imellem 12, 8, 6 eller 4 ugers programmer, og der er både programmer for nybegyndere, letøvede og øvede.

Hvad hvis jeg bliver bidt af det?

Bare rolig, du kan sagtens fortsætte din træning efter Royal Run d. 10. juni.

Løbeklubber landet over står klar til at tage imod dig med åbne arme, og her på siden hjælper vi med at skabe kontakten. Du kan også se mere hos Bevæg dig for livet - Løb.

Kunne dette være noget for dig?:

>Find dit næste motionsløb

>Find din lokale løbe- eller gangklub

Vil du med ud og gå?

Så hop ind på Facebook og ’synes godt’ om ’WE WALK – Hele Danmark Går’. Bliv en del af det store gå-fællesskab, og kom med ud og gå i uge 41.