Royal run '19

ROYAL RUNNERS

ROYAL RUNNERS er uformelle, hyggelige løbefællesskaber, hvor alle er velkomne, og hvor målet er deltagelse ved Royal Run.

Savner du nogen at løbe med? Så er ROYAL RUNNERS måske noget for dig.

Vi har dedikerede ROYAL RUNNERS flere steder i landet, og de er for alvor ved at starte op. Alle fællesskaberne har oprettet Facebook-sider, hvor du kan få mere information og se, hvornår de mødes.

Alle er velkomne hos vores ROYAL RUNNERS, og vi kan love, at du bliver taget godt imod, uanset om du har løbet før, eller om du snører kondiskoene for første gang.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: [email protected]

Herunder kan du se præsentationsvideoer fra nogle af løbefællesskaberne fra tidligere år.

AALBORG - GET IN SHAPE

Susan og Tina tager dig med ud at løbe eller gå i det sydlige Aalborg. Det er et løbefællesskab, hvor alle kan være med, og mødestedet er foran Shape Up i Aalborg S.

AALBORG - RUN TOGETHER

Sille, Stine og Sofie mødes hver uge og træner frem mod Royal Run i Kildeparken, og du er velkommen – uanset om du er erfaren eller ny løber.

BIRKERØD - RUDE KONGER

Naja og Louise byder velkommen til et hyggeligt løbefællesskab i Birkerød. Målet frem mod Royal Run 2020, er at fællesskabet stille og roligt arbejder sig fra 5 til 10 km.

FREDERIKSBERG - LYSTIGE LØBERE

På Frederiksberg inviterer Ida og Helene til løbetræning frem mod 10 km til Royal Run. Det sker hver tirsdag i Frederiksberg Have.

HJØRRING - TEAM VENDIA

Marianne og Krisztina inviterer to-tre gange om ugen på en løbetur fra Vendia-hallen i Hjørring. Løbeturene finder sted mandag, torsdag og nogle gange lørdag.

LØGUMKLOSTER - HOFNARRENE

 

Magnus og Dorthe står klar til at invitere alle interesserede med på en løbetur hver mandag fra Klosterhallen i Løgumkloster. 

STENSTRUP - RUNNING WILD

Janne, Hans, Karina og Linda står bag Stenstrup Running Wild på Fyn, der har fokus på god motion og socialt samvær.

STEVNS - ROYAL RUNNERS

 

Maiken, Mona og Thormund inviterer alle med til at gå- eller løbe med hver søndag fra Hårlevhallen på Stevns. Alle er velkomne, og der er tilbud til både nye løbere og mere erfarne løbere.

SØNDERBORG - ULKEBØL/VOLLERUP

Charlotte, Jonna og Lene flytter grænser i det sønderjyske. Hver mandag og torsdag inviterer de til løbetræning med afgang fra Ulkebølhallen.

VIBORG - VIBORGS VOLUME STÆNGER

Sarah inviterer alle interesserede til at komme i gang med at gå eller løbe. Humor og sammenhold er nøgleord i fællesskabet.

Lyst til mere?

Læs mere om træning op mod Royal Run og find vores personlige træningsprogrammer, som er målrettet alle udgangspunkter og Royal Run-distancer her.