Royal run '19

Sociale medier

Velkommen i Royal Run-fællesskabet på vores sociale medier.

Facebook

Vores største fællesskab er den officielle Facebook-side, hvor omkring 35.000 personer følger med. Her deler vi nyheder og gode historier om Royal Run.
På Facebook hedder vi Royal Run Danmark
Gå til Facebook-siden

Lokale Facebook-begivenheder

Hvert løbssted har sin egen Facebook-begivenhed. Her deler vi løbende relevant information til deltagere. I dagene op til løbet deler vi også information til tilskuere. Det er også i disse begivenheder, at folk primært køber og sælger startnumre, hvis de er blevet forhindret i deltagelse.
Royal Run Kbh/Frb
Royal Run Sønderjylland
Royal Run Aalborg
Royal Run Odense
Royal Run Bornholm
Royal Run Grønland

Instagram

På Instagram har vi omkring 6.300 følgere, og her deler vi de gode historier i en lidt mere uformel tone og med et endnu bredere perspektiv, hvor vi også gerne deler dit Royal Run-minde. Find os på Instagram under navnet @RoyalRunDanmark
Gå til Instagram-kontoen

Twitter

På Twitter deler vi i optakten til Royal Run større nedslag og nyhedsrelateret indhold. Det er samtidig denne konto, der i de sidste dage op til løbet samt på dagen er vores primære talerør i forbindelse med trafik- og beboerinformation. Find os på @RoyalRunDK
Gå til Twitter-kontoen

YouTube

Et centralt element i historiefortællingen om Royal Run er små videohistorier fra vores deltagere, fra fortræning, Side Runs eller noget helt tredje. Alle videoer lægges op på YouTube og kan findes som en selvstændig playliste på Bevæg dig for livets YouTube-kanal her:
Gå til playlisten

Vi ses!

Følg os

Twitter

Facebook

Facebook