Royal run '18

H.K.H. Kronprinsen overraskede løbere til Royal Run fællestræning i Aarhus

Omkring 50 aarhusianere var her til aften dukket op i Marselisborg Slotshave i Aarhus for at deltage i fællestræningen op til Royal Run, og midt i opvarmningen mødte Kronprinsen op for at hilse på de mange fremmødte.

Løbetræningen onsdag aften var arrangeret af den lokale Royal Run arrangør Aarhus 1900 og DGI Østjylland for at give et tilbud til dem, der vil løbe sammen med andre, få tips til løbetræningen og få testet formen inden Royal Run, løbet der fejrer Kronprinsens 50 års fødselsdag den 21. maj 2018.

Royal Run arrangeres af Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund i regi af Bevæg dig for livet, der er Danmarks største idrætsvision og støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. Udover Aarhus, løber Kronprinsen med i Aalborg, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg.

Kronprinsen overværede træningen i Aarhus for at hilse på og bakke op om de mange danskere, der allerede nu har tilmeldt sig løbet og tager aktivt del i træningen op til løbet:

”Vi er meget glade for, at Kronprinsen kom forbi for at vise sin opbakning og højne den gode fælles energi. Det styrker lysten til at snøre løbeskoene og er en kæmpe motivationsfaktor for den fremadrettede træning op mod Royal Run,” siger idrætskonsulent i DGI Østjylland, Anne Ellegaard Larsen.

65-årige Ivan Schøtteler Sørensen var én af de mange fremmødte til fællestræningen i Marselisborg Slotshave:

"Det var da en overraskelse, og det var dejligt, at han kom forbi," siger Ivan Schøtteler Sørensen, der lige er gået i gang med træningen til Royal Run efter at have fået tre ballonudvidelser.  

Fællestræningen foregik flere steder i landet for at markere, at der netop i dag er to måneder til Royal Run. Tidligere på eftermiddagen var Kronprinsen tilstede på Skansevejens Skole i Aalborg for at overvære børnenes træning.

Læs mere om Royal Run fællestræningstilbud

Arrangørerne af Royal Run:

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Fakta om Royal Run

Dato: Mandag den 21. maj 2018 (2. pinsedag)
Distancer: One mile (1,609 km) og 10 km
Deltagergebyr: One mile: 75 kr. – 10 km: 250 kr.

Lokale arrangører for Royal Run i de fem byer:

  • Aalborg Kommune, Aalborg Atletik og Motion og DGI Nordjylland
  • Aarhus Kommune og Aarhus 1900
  • Esbjerg Kommune og Esbjerg Atletik og Motion
  • Odense Kommune og Odense Atletik/OGF
  • Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og SPARTA Atletik og Motion

Informationroyalrun.dkFacebook.com/royalrundanmark og Instagram/royalrundanmark.