Royal run '19

Redigér din tilmelding

Du kan redigere din tilmelding på forskellige måder og med forskellige deadlines. Vær dog opmærksom på, at hvis du ønsker at have dit navn på startnummeret, skal rettelserne ske senest 15. maj.

Du kan redigere i din tilmelding på følgende måde:

 • Gå på royalrun.dk, og klik på Tilmeld ved dit løbssted.
 • Klik på 'Ændre din tilmelding'. Du bliver nu bedt om at logge ind med de oplysninger, du har fået tilsendt pr. mail, da du tilmeldte dig løbet: Brugernavn og password.
 • Når du er logget ind, kan du ændre deltagerinformationer: Nationalitet, køn, fødselsdag, kontaktinformation, størrelse på t-shirt (kan kun ændres til størrelser, der ikke er udsolgt) og forventet løbstid. Nedenfor kan du se hvordan du ændre din distance, by og overdrager startnummer til en anden person.

Ændring af distance i tilmelding

Du kan ændre distance indtil 15. maj, men vær opmærksom på, at du skal betale et gebyr på 25 kr., et administrationsgebyr og evt. prisforskel.

Sådan gør du:

 • Se ovenfor, hvordan du logger ind i din tilmelding.
 • Vælg ”Overfør tilmelding”, når du er logget ind på din tilmeldingsprofil, og bekræft dit valg. Bemærk: Denne handling kan IKKE fortrydes, når du først har bekræftet!
 • Herefter modtager du en voucherkode, som det er vigtigt, at du noterer dig.
 • Du laver nu en ny tilmelding og bruger voucherkoden til betaling og opkræves så de 25 kr. i ændringsgebyr samt et administrationsgebyr. Hvis du vil skifte distance til en dyrere distance, f.eks. fra One mile til 10 km, vil du yderligere blive opkrævet prisforskellen på de to distancer. Vælger du at nedgradere til en billigere distance, refunderes prisdifferencen ikke. Vælger du at opgradere til en dyrere distance er prisforskellen gældende ud fra prisen på distancen den pågældende dag.

Ubenyttede vouchers kan ikke benyttes efter 15. maj kl. 23.59.

Overdragelse af tilmelding til anden person

Du kan overdrage dit startnummer til en anden indtil 15. maj, men vær opmærksom på, at du skal betale et gebyr på 25 kr., et administrationsgebyr og evt. prisforskel.

Sådan gør du:

 • Se ovenfor, hvordan du logger ind i din tilmelding.
 • Vælg ”Overfør tilmelding”, når du er logget ind på din tilmeldingsprofil, og bekræft dit valg. Bemærk: Denne handling kan IKKE fortrydes, når du først har bekræftet!
 • Herefter modtager du en voucherkode, som det er vigtigt, at du noterer dig. Voucherkoden skal benyttes af personen, du overdrager din tilmelding til.
 • Personen skal nu lave en ny tilmelding på vanlig vis og bruge voucherkoden til betaling og opkræves så de 25 kr. i overførelsesgebyr samt et administrationsgebyr. Hvis personen vil skifte distance til en dyrere distance, f.eks. fra One mile til 10 km, vil han/hun blive opkrævet prisforskellen på de to distancer. Vælger han/hun at nedgradere til en billigere distance, refunderes prisdifferencen ikke. Vælger han/hun at opgradere til en dyrere distance er prisforskellen gældende ud fra prisen på distancen den pågældende dag.

Ubenyttede vouchers kan ikke benyttes efter 15. maj kl. 23.59.

Bemærk: Det er ikke tilladt at sælge din tilmelding til en højere pris, end du selv har betalt. I tilfælde af at vi bliver opmærksomme på sådan et tilfælde, vil vi annullere tilmeldingen.

Ændring af løbssted

Skriv en mail til [email protected], hvis du ønsker at skifte løbssted. Du kan ikke ændre løbssted til en by, hvor der er udsolgt.
Der er sidste frist for at ændre løbssted d. 15. maj.

Penge retur?

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du ikke få pengene retur. Tilmeldingen er bindende. Men du kan som informeret om ovenfor enten skifte distance eller overdrage din tilmelding til en anden person. Dog kun indtil 15. maj kl. 23.59.

Frist for navn på startnummer

Vi starter med at trykke startnumre den 16. maj. Derfor er det vigtigt, at du laver ændringer senest den 15. maj kl. 23.59, hvis du vil sikre dig navn på startnummeret. Ellers får du blot et nummer.

Oversigt over hvad du kan ændre hvornår

Når du er logget ind i din tilmeldingsprofil, kan du til og med d. 15. maj frit ændre nedenstående:

 • Navn (med ændringsgebyr)
 • Distance (med ændringsgebyr)
 • Forventet sluttid
 • T-shirt størrelse
 • Kontaktinfo (som telefon og e-mail)
 • Øvrige personinfo (som nationalitet, postnr, by, køn og fødselsdato)

Efter d. 15. maj kan forventet tid og t-shirt størrelse ikke ændres.

Fra og med d. 16. maj kan du fortsat ændre nedenstående, men du skal være opmærksom på, at der ikke kommer navn på dit startnummer.

 • Navn (med ændringsgebyr) OBS: Der kommer ikke navn på startnummer
 • Distance (med ændringsgebyr) OBS: Der kommer ikke navn på startnummer
 • Kontaktinfo (som telefon og e-mail)
 • Øvrige personinfo (som nationalitet, postnr, by, køn og fødselsdato

Kontakt

For mere information kontakt venligst den lokale kundeserviceafdeling ved dit løbssted. Telefonnummer og mail findes på Royalrun.dk/kontakt.

Startkort

Alle deltagere får tilsendt et startkort. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt.

Så hold øje med din indbakke, for her skulle dit startkort gerne dukke op, når vi nærmer os dagen.

Når vi kommer tættere på løbsdagen, kan du se i praktiske oplysninger under dit løbssted, hvor og hvornår du kan afhente startnummer og t-shirt. 

Gå til tilmelding