Royal run '19

Vilkår og handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder ved køb af startnummer til Royal Run.

Ved køb af startnummer handler du med:

Dansk Atletik Forbund (CVR-nr: 46217128)
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
+45 43 26 23 08
www.dansk-atletik.dk
[email protected]

Arrangører

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund, og Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og Trygfonden. Novo Nordisk Fonden støtter Royal Run 2019. TV2 er mediepartner på Royal Run.

De lokale arrangører er Aalborg Atletik og Motion, Aarhus 1900, Sparta, Viking Atletik og Idrætsklubben Treysti.

Løbene afvikles efter Dansk Atletik Forbunds og det Internationale Atletik Forbunds regler.

Deltagerbetingelser

Arrangørerne forbeholder sig ret til at vise deltagers navn, klub/firma og fødselsår på deltager- og resultatlister. Personlige oplysninger, der angives i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Royal Run, opbevares af arrangørerne og videregives eller sælges aldrig til tredjepart, ud over ovenfor nævnte offentliggørelse eller i forbindelse med anonymiseret statistik. E-mails vil udelukkende blive anvendt til at sende nødvendig løbsinformation til deltagere, medmindre der afgives samtykke til andet.

Brug af mediemateriale

Fotos, filmoptagelser, interviews og lignende mediemateriale, hvori deltagere optræder i forbindelse med Royal Run, ejes og kan efterfølgende frit benyttes af arrangørerne, herunder også til markedsføringsformål. Alle fotos og videoer er underlagt ophavsret og må på ingen måde anvendes af andre med markedsførings- eller kommercielt formål uden aftale.

Startnumre

Startnumre udsendes ikke med post, men skal afhentes forud for løbet. Læs mere information herom på de enkelte løbssteders sider.

Udlevering af startnumre kræver fremvisning af det startkort, der udsendes pr. e-mail til deltageren, inden løbet afvikles. Startkortet kan printes og fremvises ved startnummerudleveringen.
Afhentning af startnumre på selve løbsdagen sker på eget ansvar, og forsinkelser som følge af eksempelvis trafikale forhold, kø til afhentningssted og lignende påhviler alene deltageren.

Særlige forhold eller udstyr

Blinde og fysisk udfordrede personer kan deltage under hensyntagen til andre løbere. Kørestole og babyjoggere er ligeledes tilladt under hensyntagen til andre løbere. Deltagere med kørestol, babyjogger el. lign. skal stille op bagerst i feltet.

Tilmeldingsbetingelser – Bekræftelse og kontrol af tilmelding

Umiddelbart efter tilmelding modtager man en købskvittering via e-mail. Modtager man ikke en kvittering, eller opdager man fejl og mangler ved den, bedes man kontakte Ultimate: [email protected] Deltageren har selv ansvaret for at kontrollere, at alle deltageroplysninger er korrekte samt at holde arrangørerne opdateret, såfremt oplysningerne ændrer sig.

Startgebyr, administrationsgebyr og betalingsmuligheder

Startgebyr er momsfrit jf. dansk lovgivning om momsfritagelse af amatøridræt. Arrangørerne opkræver et administrationsgebyr på 15 kr. inkl. moms. Det er muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron, Dinners Club og Maestro. Ved betaling med kort opkræves kortgebyr.

Sikkerhed i forbindelse med online tilmelding

Betalingssystemet er sikret mod misbrug med en såkaldt TLS-løsning. TLS er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, som du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (med undtagelse af Nets og Bambora) kan skaffe oplysninger om dit kort. TLS-systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.
Betalingsmodulet varetages af DIBS. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit betalingskort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter TLS-certifikat i sit betalingssystem.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har arrangørerne det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Ansvar, fejl og mangler

Helbred
Deltagere skal være ved godt helbred og mene sig i stand til at fuldføre den tilmeldte distance ved egen hjælp.

Ansvar
Deltagere bekræfter ved tilmelding, at de er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangørerne, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives arrangørerne. Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet.

Aflysning og force majeure
I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som arrangørerne ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af startgebyr og omkostning i forbindelse med arrangementet.

Forbehold for fejl og mangler
Arrangørerne tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i arrangementsbeskrivelser såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 30697559 eller de ansvarlige for hver by:

Privatlivspolitik

Se privatlivspolitik