Royal run '19

Refunder din tilmelding

Du kan nu ikke længere refundere din tilmelding, da vi har passeret 16. februar.

Hvis du havde tilmeldt dig Royal Run 2020/2021, er din tilmelding automatisk blevet overført til næste dato. Frem til og med 16. februar 2021 kunne du melde fra og få dine penge retur ved at følge nedenstående vejledning:

Refundering

Her kan du se, hvordan du frem til og med den 16. februar kunne refundere din tilmelding.

Kan jeg få pengene tilbage? 
Nej, det kan du ikke længere. Du kunne frem til og med den 16. februar 2021 få refunderet din tilmelding. Håndteringsgebyret på 15 kr. samt sms-service (hvis du havde valgt dette til – 10 kr.) kunne dog ikke refunderes.

Hvordan kunne jeg få refunderet min tilmelding?
Du kan ikke længere få refunderet din tilmelding, men da du kunne, foregik det på følgende måde: Der blev sendt en mail med link, hvor du kunne få refunderet din billet. Kunne du ikke finde denne mail, kunne det enten skyldes, at det ikke er dig, der har betalt for startnummeret; den er havnet i dit spamfilter, eller du har skiftet mail i mellemtiden og har ikke opdateret din tilmelding med den nye mail. 

Hvornår får jeg mine penge tilbagebetalt på min konto? 
Hvis du har nået at bede om en refundering inden den 16. februar kl. 23.59 (det vil sige, at du nåede at udfylde informationer til refundering via fremsendte link i mail), vil dine penge blive overført til din bankkonto hurtigst muligt. Du kan følge din refundering via link, der ligeledes er sendt til dig i mail. Der kan gå op til 30 dage (bankoverførsel), før pengene vil gå ind på din konto, fra de er tilbageført.

SÆLGE/OVERDRAGE STARTNUMMER

Kan jeg sælge/overdrage mit startnummer til en anden person?
Du kan nemt overdrage dit startnummer til en anden person. Mere info 

Hvad koster det at overdrage mit startnummer?
Du kan frit overdrage dit startnummer. Mere info

Min kvitteringsmail er væk?

Hvis du ikke kan finde din kvitteringsmail, kan du på dette link få gensendt din kvittering ved at indtaste din mailadresse. Det er vigtigt, at du indtaster den samme mailadresse, som du brugte ved tilmelding.

Hvornår udbetales pengene?

Det er Sportstiming, der står for tilbagebetalingen af dine penge. De har løbende sendt overførsler af sted frem til og med d. 16. februar. Da det er en bankoverførsel, kan der gå op til 30 dage, fra de er tilbageført til de står på din konto. Du kan følge status på din tilbageførsel via link, der er fremsendt til dig i mail.

Hvis der er gået mere end 30 dage, eller du har spørgsmål til din udbetaling, er du velkommen til at kontakte Sportstiming på: [email protected] eller telefonnummer 63 40 00 00.