Royal run '19

De 7 mest stillede spørgsmål

Det er dejligt at høre fra jer, og vi vil meget gerne hjælpe jer. Inden du kontakter os, kan du måske finde svar på dit spørgsmål her. Hvis ikke det er tilfældet, hører vi meget gerne fra dig.

Hvorfor kunne jeg ikke få den t-shirt, jeg har bestilt?

Vi er opmærksomme på, at der er udfordringer med t-shirts på nogen af løbsstederne. Det beklager vi meget. Det har på ingen måder været vores hensigt at ende i denne situation. Hvis du er berørt af dette, så opfordrer vi til, at du sender en mail til [email protected]. Så finder vi en løsning. Angiv venligst navn, startnummer og t-shirt-størrelse i din mail. 

Kan jeg nå at tilmelde mig? Hvordan ændrer jeg i min tilmelding?

Nej, det kan du ikke. Tilmeldingen er nu lukket. 

For at vi kan nå at blive klar til Royal Run, så lukkede vi for det meste af redigeringsmuligheden den 15. maj. Derfor kan du ikke længere redigere din tilmelding i forhold til:

  • Distance
  • Navn
  • T-shirt-størrelse
  • Forventet løbetid
  • Løbssted
  • E-mail, telefon, fødselsdag og køn

Hvorfor har jeg ikke modtaget en mail fra jer og mit startkort?

Inden du henvender dig til kundeservice-afdelingerne, skal du tjekke dit 'spam'-filter/uønsket-mails. Det kan meget muligt være, at mailsene er havnet der.

Hvordan ændrer jeg startgruppe og starttidspunkt?

Den startgruppe du er blevet tildelt, er den som du skal stille til start i. Fristen for ændringer er overskredet, da det kun var muligt indtil 15. maj. 

Må en anden hente mit startnummer og min t-shirt for mig? 

Ja, du kan sagtens lade en anden hente dit startnummer for dig. Personen skal bare have dit startkort med - enten på print eller på mobil. 

Hvordan skifter jeg størrelse på min t-shirt? 

Det kan du ikke længere. Det var kun muligt indtil d. 15. maj. 

Der er t-shirts til alle deltagere i Royal Run 2019. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt. Ligeledes opfordrer vi til, at man henter sin t-shirt og startnummer så tidligt som muligt, når stederne åbner i dagene op til Royal Run. Det er nemlig først til mølle, så vi kan ikke garantere, at man får den ønskede størrelse, hvis man venter for længe.

Hvordan skifter jeg distance?

Det kan du ikke længere. Det var kun muligt indtil d. 15. maj. 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Så er vi her for dig. Du kan se alle kontaktoplysninger her: