Royal run '19

T-shirt 2023

Find info om T-shirt og størrelse til Royal Run.

T-shirten er igen i år lavet af et blødt, let og hurtigtørrende materiale, der giver effektiv fugttransport og god komfort. Modellen findes i dame-, herre- og juniorstørrelse. Pasformen og kvalitet er den samme som i 2021 og 2022. 

I 2023 er T-shirten mørk lilla, og du kan se den i 3D her:

Se Royal Run '23 T-shirten

For at være sikker på, at du får en T-shirt i den rigtige størrelse, anbefaler vi, at du kigger i størrelsesguiden her. 

Størrelsesguide:

Størrelsesguide: Royal Run T-shirt 2022

> HENT STØRRELSESGUIDE

T-shirts til alle deltagere

Der er T-shirts til alle deltagere med et startnummer til Royal Run '23. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt.

Der er ikke T-shirts til små børn i klapvogn/barnevogn, der ikke er tilmeldt, og der er heller ikke T-shirts til medhjælpere uden startnummer. Læs mere her:

> TILMELDING MED BØRN
> TILMELDING FOR PARA-DELTAGER

Sådan får du din T-shirt

Hvis du har tilmeldt dig Royal Run inden d. 12. april 2023, bliver din T-shirt og dit startnummer sendt direkte til dig med Boozt.com. Startpakken bliver sendt til den adresse, som du har angivet ved betaling.

Bor du uden for Danmarks grænser, vil du ikke få fremsendt din startpakke. Du skal i stedet afhente din startpakke i forbindelse med løbet, enten i dagene op til eller på løbsdagen. Adressen for afhentning vil du få oplyst, når vi kommer tættere på.

Hvis du har tilmeldt dig efter d. 12. april 2023, skal du selv afhente din startpakke (T-shirt og startnummer) i din værtsby i dagene op til løbet, mere information kommer senere.