Royal run '19

T-shirt 2022

Her finder du info om T-shirt og størrelsesguide til dette års Royal Run.

Sådan får du din T-shirt

Hvis du har tilmeldt dig Royal Run inden d. 18. april 2022, bliver din T-shirt og dit startnummer sendt direkte til dig med Boozt.com. Startpakken bliver sendt til den adresse, som du har angivet ved betaling.

OBS: Har du tilmeldt dig Royal Run på Bornholm eller har du angivet en udenlandsk adresse ved betaling, vil din startpakke (T-shirt og startnummer) ikke blive sendt til dig. Du skal i stedet hente T-shirt og startnummer i din værtsby i dagene op til løbet. 

Hvis du har tilmeldt dig efter d. 18. april 2022, skal du selv afhente din startpakke (T-shirt og startnummer) i din værtsby i dagene op til løbet. Læs mere under den enkelte værtsby:

> AALBORG
> AARHUS
> KOLDING
> NÆSTVED
> KØBENHAVN/FREDERIKSBERG
> BORNHOLM

T-shirts til alle deltagere

Der er T-shirts til alle deltagere med et startnummer til Royal Run 2022. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt. Der er ikke T-shirts til små børn i klapvogn/barnevogn, der ikke er tilmeldt, og der er heller ikke T-shirts til medhjælpere uden startnummer. Læs mere her:

> TILMELDING MED BØRN
> TILMELDING FOR PARA-DELTAGER

Vi er stolte af at kunne præsentere vores Royal Run T-shirt, der følger med, når du har tilmeldt dig Royal Run. Her præsenteret af en helt særlig model:

Royal Run T-shirten 2022 

T-shirten er lavet af et blødt, let og hurtigtørrende materiale, der giver effektiv fugttransport og god komfort. Den er i 100% polyester og findes i dame-, herre- og juniorstørrelse.

For at være sikker på, at du får en T-shirt i den rigtige størrelse, anbefaler vi, at du kigger i vores størrelsesguide. Det er ikke muligt at bytte til en anden størrelse senere.

Størrelsesskema:

Royal Run T-shirten - Damestørrelser

> HENT STØRRELSESGUIDE SOM PDF