Royal run '19

Royal Run og CSR

Få her et kort indblik i Royal Runs prioriteringer i forhold til CSR og bæredygtighed.

Royal Run er et motionsløb og en begivenhed, der overordnet arbejder for at få flere mennesker til at bevæge sig. I forbindelse med både planlægningen og afviklingen af begivenheden tager vi løbende stilling til de områder, hvor vi kan være med til at gøre en forskel i en mere bæredygtig og ansvarlig retning.

Vores primære mål

Vi har defineret tre overordnede mål i CSR-perspektiv:

Bevægelse
Royal Runs vigtigste formål er at få flest mulige danskere ud at bevæge sig i form af løb eller gang. Det er vores motivation at inspirere og anspore folk til at hoppe i løbeskoene, uanset om man er ny-løber, erfaren motionist eller elite atlet.

Fællesskab
Royal Run er fællesskabets fest, og det er vores kerneværdi at samle alle i et fællesskab. Vi ønsker at være et inspirerende, inkluderende fællesskab, som kan få folk til at mærke glæden ved motion i fællesskab med ligesindede.

Ansvarlighed i produktion
Vi bestræber os på at være bevidste om og tage ansvar for vores egen produktion i et miljømæssigt og socialt perspektiv. Vi arbejder i den forbindelse tæt sammen med vores leverandører, der deler samme holdninger og synspunkt på at tage ansvar for det samfund og den verden, vi er en del af.

Eksempler

Hos Royal Run tager vi alle de skridt i den rigtige retning, som vi kan inden for de rammer, vi arbejder under, og vi har fremover løbende fokus på, hvor og hvordan vi kan optimere og træffe bedre valg.

Her er nogle eksempler på tiltag og prioriteringer:

  • Særligt fokus på nye løbere
  • Ekstraordinære tiltag for at understøtte det inkluderende fællesskab
  • Bæredygtige tiltag
    • Nedbringe brug af plastik i løbsafvikling
    • Øge genbrug af venue dressing-materialer
    • Tæt dialog med leverandører med henblik på at sikre ansvarlig produktion

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål:
[email protected]