Royal run '18

Partnerskaber

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund, og Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Fondene bag

DIF og DGI har indgået et historisk samarbejde med TrygFonden og Nordea-fonden frem mod opfyldelsen af en ny, ambitiøs vision for dansk idræt: Bevæg dig for livet. Visionen er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie og bliver støttet økonomisk af TrygFonden og Nordea-fonden. 

Mediepartnerskab

TV 2 og TV 2 Regionerne (Tv2nord.dkTv2oj.dkTvsyd.dkTv2fyn.dkTv2lorry.dk) er med hele vejen - både før og under Royal Run.

Om Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet handler om, at 75 % af befolkningen skal være aktive i 2025 – og 50 % i en forening. Konkret betyder det, at 600.00 flere danskere skal dyrke idræt i 2025, og 325.000 flere danskere skal dyrke idræt i foreningslivet.
Der er i øjeblikket fokus på en lang række idrætter som løb, badminton, tennis, fitness, cykling, fodbold med flere. Derudover bliver der også sat ind på områder som for eksempel Idræt for seniorer, Folkeskolen, Foreningsudvikling, Kommunesamarbejde og flere. Der vil løbende komme flere områder til, og Bevæg dig for livet vil udvikle sig og blive større. På den måde vil vi øge muligheden for at dyrke idræt og motion i hele Danmark.

Mere om Bevæg dig for livet