Royal run '18

Vær med til at fejre Kronprinsen

Tag del i fejringen af Kronprinsen d. 21. maj 2018 (2. pinsedag) i én af de fem største byer i Danmark. Du kan naturligvis tage afsted sammen med din nabo, dine venner, kolleger eller familie til hele Danmarks løbefest.

Den blå løber rulles ud, og du er inviteret til at være med til at fejre Hans Kongelige Højhed Kronprinsen i anledning af hans 50 års fødselsdag. OBS: TILMELDINGEN ER NU LUKKET!

Startskuddet lyder d. 21. maj 2018, og løbefesten foregår i Danmarks fem største byer – Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg. Du kan prøve kræfter med de klassiske 10 kilometer eller den legendariske ”One mile” (1,609 kilometer). 

Kronprinsen deltager ved at løbe One mile i de første fire byer og afrunder festen med at løbe 10 kilometer i København.

Ruterne i hver by omdannes til festpladser, hvor alle er indbudt, uanset om løb er en del af din hverdag, eller om det er første gang, du prøver kræfter med løbeskoene.

Følg Royal Run på facebook eller tilmeld dig nyhedsbrevet og vær opdateret om den nyeste information om Royal Run.

Pris på startnummer

Startnummer til 10 km-distancen koster 250 kroner, og startnummer til One mile-distancen koster 75 kroner. Prisen dækker:

  • Startnummer med chip til tidtagning
  • Væske og forplejning i målområdet og på ruten (gælder ikke for One mile ruten)
  • Medalje

Bemærk, at der er et administrationsgebyr på 15 kr. Det er vigtigt, at du inden du gennemfører din tilmelding, tjekker, at alle informationer, inkl. distance og by, er korrekte, da der også vil være et administrationsgebyr forbundet med ændringer i din bestilling. 

Mere om distancerne

Find mere info om historien bag de to distancer. 

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook
Se resultater