Royal run '18

Info om tilmelding

Her får du en vejledning til, hvordan du kan tilmelde dig Royal Run. Tilmeldingen er åben helt frem til selve løbsdagen

OBS: TILMELDINGEN ER NU LUKKET!

Royal Run foregår i Danmarks fem største byer - Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg. Du kan prøve kræfter med de klassiske 10 kilometer eller den legendariske One mile (1,609 kilometer).

Startnummer til 10 km-distancen koster 250 kroner, og startnummer til One mile-distancen koster 75 kroner. Prisen dækker:

  • Startnummer med chip til tidtagning
  • Væske og forplejning til alle i målområdet. Der vil være væske undervejs på 10 km-ruten.
  • Medalje
  • Royal Run t-shirt (Det er først til mølle, hvis du vil sikre dig den rigtige størrelse, da vi godt kan risikere at løbe tør for lige præcis din størrelse.) 
  • Vand, frugt og bolle, når du kommer i mål

Bemærk, at der er et administrationsgebyr på 15 kr.

Det er vigtigt, at du inden du gennemfører din tilmelding, tjekker, at alle informationer, inkl. distance og by, er korrekte, da der også vil være et administrationsgebyr forbundet med ændringer i din bestilling. 

Se i øvrigt vilkår og handelsbetingelser.

Bemærk, at der kun er t-shirts til dem, der har et startnummer. Så der er ikke er t-shirt til små børn i klapvogn/barnevogn og babyjogger, der følger med gratis. 

Vejledning

Først og fremmest skal du vælge, i hvilken by du ønsker at være med til at fejre Kronprinsen:

Inde på de enkelte bysider kan du finde mere information om de forskellige muligheder, den enkelte by byder på. Du kan læse om deres program og de praktiske oplysninger. Du har desuden mulighed for at kontakte de ansvarlige i de enkelte byer. 

Se starttidspunkter for hver by:

Når du er klar til at tilmelde dig, har du to muligheder:

  1. Scroll ned i bunden på din valgte byside, og klik på f.eks. "Tilmeld dig Royal Run Odense"
  2. Klik på Tilmeldingsknapperne enten på forsiden eller i højre side på undersiden. Så kommer du ind på en underside, hvor du kan klikke på 'Tilmelding' på den by, som du ønsker. 

Udfører du én af ovenstående handlinger, bliver du ledt over til din valgte bys tilmeldingssystem. 

Her skal du vælge imellem 10 km eller One mile.

One mile

Vælger du One mile, kan du vælge mellem følgende kategorier:

  • Motions-mile: Motions-milen inddeles i startgrupper: One mile for de rigtig hurtige løbere, One mile for motionsløberne, One mile for kørestolsbrugere, synshandicappede og lign. (para), og One mile for dem, der gerne vil gå ruten.
  • Familie-mile: Familie-milen er for hele familien 0-100 år. Her kan du løbe sammen med din søster, svoger, tante, nevø, farfar, mor og far. På familie-milen, er der plads til alle, der vil løbe One mile (1,609 km) sammen som familie. Selvom I deltager i en gruppe, er det vigtigt at tilmelde alle, så hver enkelt deltager får sit eget startnummer. (Dog med undtagelse af de helt små børn i barnevogn/klapvogn, her er det ikke nødvendigt at købe startnummer)
  • Børne-mile (op til 14 år): Her får børn op til 14 år mulighed for at løbe deres helt eget One mile-løb (1,609 km), mens der bliver heppet på sidelinjen. Løbet er altså uden ledsager, så barnet skal kunne løbe distancen selv. Børnene vil blive delt op i alderskategorier.

10 km

Løb 10 km gennem Aalborgs, Aarhus’, Esbjergs, Odenses eller København/Frederiksbergs gader og vær med til at fejre Kronprinsens 50 års fødselsdag. Når du tilmelder dig, skal du angive din forventede tid, som du kan vælge i drop-down menuen i bunden af siden. Løbere med babyjogger og kørestole er velkomne på ruten, men skal stille op bagerst i feltet.

Vælger du 10 km distancen, skal du huske at angive din forventede sluttid.  

Der er også mulighed for at gå ruten i Aalborg, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg. Alle, der vælger at gå ruten, skal stille op bagerst i feltet, så løberne kan komme afsted først. 

Indtast data

Når du har valgt by og distance, skal du indtaste dine data.

Bekræft data

I næste step skal du bekræfte dine indtastede data.

Betaling

Så skal du betale. 

Kvittering

Til sidst får du en kvittering. 

Fortræning

Når du har tilmeldt dig, så er det bare at glæde sig og måske begynde at træne op til dagen. Det kan du gøre på forskellige måder:

 

Startkort

Alle deltagere får tilsendt et startkort. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt.

Hvis du ikke har mulighed for at printe startkortet, kan du også fremvise det på din smartphone.

Så hold øje med din indbakke, for her skulle dit startkort gerne ligge.

Du kan se i praktiske oplysninger under din by, hvor og hvornår du kan afhente startnummer og t-shirt.