Royal run '19

Vil du prøve en anderledes oplevelse i løbeskoene?

Kronprinsen kickstarter optakten til Royal Run med sin deltagelse ved VM Cross Country d. 30. marts i Aarhus. Og du kan også være med. Alle kan nemlig deltage i de åbne motionsløb, hvor der er distancer helt ned til 2 km på den sjove og udfordrende VM-rute.

Udgivet 16. januar 2019
Opdateret 6. marts 2019

Det er ikke alene første gang, VM Cross Country afvikles i Danmark. Det er også første gang nogensinde, at motionsløbere kan deltage i verdensmesterskaberne i én af løbesportens fornemmeste discipliner; Cross Country – eller den mere danske betegnelse: Terrænløb.

Ruten er en ægte mesterskabs-rute; rå, sej og spektakulær. Den 2 km lange rundstrækning løber op ad Moesgaard Museums græsbeklædte tag, gennem den bakkede flotte natur, et mudderhul og en vandgrav – og gennem et 50x20 meter fanzonetelt!

Men hvordan kan jeg løbe VM?

Det kan du, fordi der er lavet åbne heats, så danskere uanset alder og kondital kan prøve kræfter med ruten. Og det er også tilladt at gå.

Rabat i forbindelse med Royal Run-tilmelding

Hvis du er tilmeldt Royal Run, har du i bekræftelsesmailen modtaget en rabatkode og et direkte link til tilmeldingen. Rabatkoden er blevet forlænget og gælder indtil 30. marts 2019, og så er der altså 20% rabat på at løbe på en vaskeægte VM-rute.

Hvilke distancer kan jeg tilmelde mig?

2km - The Sprint: Velkommen til alle! For begyndere er ruten nok lidt hård. Men den er ”kun” 2 km og en oplevelse for livet, hvor der er mulighed for at løbe på en ægte VM-rute. For de erfarne løbere er dette en unik chance til at give den fuld gas og prøve kræfter med en ægte VM-oplevelse!

4x2km stafet - The Relay: Saml vennerne til unikt 4 x 2 km stafet-hold. Hver deltager løber én omgang à 2 km - med mindre du selv vælger at løbe alle fire omgange! Hvem i vennekredsen ser du alt for sjældent? Og hvem vil du rigtig gerne have med til et overflødighedshorn af en fest? Og hvem har en indbygget fartdjævel? Eller hvad med at invitere familien med til en anderledes løbeoplevelse, de sent vil glemme.

4/8/12km - The Toughest: Det vildeste fra Cross Country og Trail Running i stærk cocktail: Vi har proppet rette doser græs, mudder, challenge zoner, skovstier, grusveje, krat, vandpassager og det vores engelske crossentusiaster kalder for "open woodland" i en kæmpestor mixer - og har nu blendet alt det bedste fra cross og trail. Ovenikøbet midt i et brag af en VM-fest! Du vælger selv undervejs, hvor langt du vil løbe; 4-, 8-, eller klarer du hele 12km?

VM Cross - info og tilmelding