Royal run '19

Stor succes med Side Runs

Udgivet 11. juni

I forbindelse med Royal Run 2019 har det været muligt for private, institutioner, virksomheder og andre grupper at lave deres egne Royal Side Runs. Konceptet indebar en gratis downloadpakke med eksempelvis startnumre, kongekroner og medaljer, som kunne printes og farvelægges, samt en eventpakke med flag, balloner og minestrimmel til ekstra oppyntning.

Og det har været en stor succes med flere end 120 Side Runs over hele landet - og i udlandet.

Arrangøren, Bevæg dig for livet, forklarer det således:
”Royal Run er andet og mere end et løb. Det er fællesskabets fest, og med disse Side Runs har vi gjort det nemt for folk at handle og skabt rammerne for, at alle kan være med på deres betingelser - både i stor og helt lille skala," indleder DGI-direktør Søren Brixen på vegne af Royal Run.

”For Bevæg dig for livet er drømmen at nå nye målgrupper, som får lyst til at prøve at bevæge sig. Som Kronprinsen sagde, så kommer man i mål med et skævt smil på læben, for det giver en god følelse at bevæge sig og være en del af et fællesskab. Og så får man lyst til at komme igen."

Der har været Side Runs i hele landet - og i Grønland, Tyskland, Finland, De Forenede Arabiske Emirater, Færøerne, Sydsudan og Dubai. 

 Se kort over alle Side Runs