Royal run '19

Sønderjylland: Ekstra pulje udsolgt

Da der her til aften blev åbnet for en ekstra portion startnumre til Royal Run Sønderjylland, gik salget på især One mile og 5 km hurtigt.

Udgivet 9. januar 2020

Da Royal Run-salget åbnede d. 19. november, blev der udsolgt i Sønderjylland allerede på tredjedagen. 17.300 var dermed i forvejen tilmeldt Royal Run, og her til aften blev en pulje på 1.700 ekstra startnumre også solgt.

Især 5 km-distancen blev hurtigt udsolgt, og efter blot 20 minutter var de godt 700 startnumre til One mile og 5 km revet væk. Efter en time var de sidste startnumre til 10 km-distancen også solgt.

Hos arrangørerne, Sport Event Syd, forholder man sig en smule ambivalent til succesen:
”Vi er glade for, at vi har kunnet give 1.700 ekstra muligheden for at komme med til Royal Run, men vi er samtidig kede af at måtte skuffe de mange, der er gået forgæves,” lyder det fra eventchef Per Hussmann.

Med fuldt hus i deltagerkapaciteten kan eventchefen nu fokusere udelukkende på den næste store opgave, nemlig selve den tekniske afvikling:

”Nu er opgaven at få detailplanlagt hele arrangementet i samarbejde med Sønderborg Kommune, så alle deltagere og tilskuere får en fantastisk oplevelse sammen med Kronprinsen til Royal Run 2. pinsedag.” 

Den samlede kapacitet til Royal Run Sønderjylland er 20.500. Heraf er cirka 1.500 startnumre reserveret til aktiveringstiltag. Skulle disse ikke alle blive benyttet, kan et lille antal startnumre blive sat i frit salg i foråret.

 På landsplan er der 66.500 tilmeldte til Royal Run 2020.