Royal run '19

Royal Run-stemningen kan også ramme dit nabolag

Institutioner, skoler, virksomheder og private inviteres til at lave Royal Side Runs i dagene op til Kronprinsens Royal Run d. 10. juni.

Udgivet 17. april

Når Kronprinsen løber Royal Run på Færøerne d. 1. juni, kickstarter han samtidig Royal Run-ugen. Her kan alt fra skoler, børnehaver og plejehjem til virksomheder og private nemlig lave deres egne Royal Side Runs og derigennem bakke op om Kronprinsens vision om et Danmark i bevægelse.

”Royal Run er andet og mere end et løb. Det er fællesskabets fest, og med Royal Run-ugen inviterer vi alle danskere med til festen,” indleder DGI-direktør Søren Brixen på vegne af Royal Run.

Organisationen bag Royal Run har udarbejdet materialer til oppyntning, og på hjemmesiden ligger allerede nu gratis materialer, som kan downloades til print, samt en bestillingspakke til dem, der vil gøre lidt ekstra ud af arrangementet. 

”Det er spændende, at vi, allerede før vi egentlig har delt budskabet, har fået tilsagn om 40 Side Runs landet over. Det vidner om en enestående opbakning fra danskerne om Kronprinsens Royal Run, og derfor er vi glade for, at vi kan bidrage til at skabe festlige rammer for alle de Side Runs, der skyder op over hele Danmark i Royal Run-ugen.”

Find materialer på www.royalrun.dk

Fakta om Royal Run 

  • Royal Run afholdes d. 10. juni 2019 i Aalborg, Aarhus og København/Frederiksberg.
  • På Færøerne skyder Kronprinsen Royal Run i gang ved at løbe 10 km d. 1. juni.
  • D. 10. juni åbner Kronprinsen Royal Run med at løbe One Mile i Aarhus. Kronprinsessen bakker op om løbet ved at løbe 5 km i Aalborg, og Kronprinsen slutter dagen med at løbe 10 km i København/Frederiksberg.    
  • I Rønne på Bornholm holdes Royal Run uden kongelig deltagelse samme dag, d. 10. juni.
  • I Aalborg, Aarhus og på Bornholm kan man deltage på One mile (1,6 km), 5 km og 10 km.
  • I København/Frederiksberg og på Færøerne kan man deltage på One mile (1,6 km) og 10 km.
  • De lokale arrangører er Aalborg Atletik og Motion, Aarhus 1900 samt Sparta. På Bornholm er det Viking-Atletik og på Færøerne er det idrætsklubben Treysti.
  • Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. TV 2 er mediepartner på Royal Run. TrygFonden og Nordea-fonden er Bevæg dig for livet-partnere og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.
  • Tilmelding og information: www.royalrun.dk