Royal run '19

Royal Run Sønderjylland giver plads til flere

For at imødekomme den store interesse har den lokale arrangør besluttet at tilrette setuppet, så endnu flere sønderjyder får mulighed for at tilmelde sig arrangementet.

Tilmeld dig Royal Run

Publiceret 20. december 2019

De knap 17.000 startnumre blev udsolgt allerede på tredjedagen, da tilmeldingen til Royal Run i Sønderjylland åbnede i november. Den store interesse har både overrasket og glædet den lokale arrangør, der siden har arbejdet på at revurdere planerne for at finde plads til lidt flere deltagere. 

Det arbejde er nu lykkedes, og godt 1.700 flere startnumre til Royal Run Sønderjylland sættes til salg i starten af januar, fortæller Per Hussmann fra Sport Event Syd:

”Jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde helt præcist 1.750 flere en god oplevelse som deltagere i Royal Run her i Sønderjylland,” indleder Per Hussmann og uddyber:

”Det vigtigste for os er at sikre, at alle, der kommer som både deltagere og tilskuere, får en rigtig god oplevelse, så vi har været grundige med at tilpasse ruter og start- og målområder til det endelige antal.”

Per Hussmann tilføjer også, at det nye deltagerloft er det endelige:
”Netop for at sikre den gode oplevelse stopper vi her. Vi håber selvfølgelig, at dem, der ikke måtte nå at få et startnummer til Royal Run, har lyst til komme til Sønderborg på dagen og deltage i festlighederne som tilskuere – for det bliver en gevaldig fest d. 1. juni,” afslutter Per Hussmann.

De 1750 startnumre sættes til salg torsdag d. 9. januar kl. 20.00 her på siden ud fra følgende fordeling:

  • 1000 startnumre på 10 km
  • 400 startnumre på 5 km
  • 350 startnumre på mile-distancerne

Fakta

  • Der sættes 1.750 startnumre i frit salg d. 9. januar kl. 20. Tilmeld dig her
  • Den samlede kapacitet til Royal Run Sønderjylland er hævet med 2.500 til 20.500.
  • Der er pt. solgt 17.285 startnumre.
  • De resterende startnumre skyldes, at der i alle Royal Run-byer er reserveret et antal startnumre til aktiveringstiltag. Skulle der være overskydende efter deadline i det tidlige forår, sættes disse i frit salg.