Royal run '19

Royal Run bliver større end sidste år!

Siden billetterne til dette års Royal Run blev frigivet midt i januar, er salget gået stærkt og har allerede nu overskredet sidste års 70.575 tilmeldte. Derudover er der tæt på udsolgt på 10 km-distancen i København/Frederiksberg.

Udgivet 14. marts 2019

Royal Run er med tre måneder til start allerede oppe på 70.580 tilmeldte og dermed allerede større end sidste år. I Aarhus var billetterne solgt efter bare 14 dage og i Aalborg efter 20 dage. At få så mange deltagere med skaber stor glæde hos Bevæg dig for livet, som står bag Royal Run:
 
“Tilmeldingen til dette års Royal Run er gået over al forventning. Vi var spændte på, hvordan gentagelsen af Royal Run ville blive modtaget, men det høje deltagerantal giver os et klart svar. Det er kommet bag på os, hvor hurtigt det er gået, og nu nærmer vi os også udsolgt i København og Frederiksberg – særligt på 10 km” udtaler Søren Simonsen, visionsprogramleder i Bevæg dig for livet.
 
Det faktum, at 10 km-distancen i København/ Frederiksberg er tæt på udsolgt, betyder, at der udover på Færøerne samt til arrangementet på Bornholm uden kongelig deltagelse, snart kun er billetter tilbage til Mile-distancen i København/ Frederiksberg.
 
Mange nye løbere

Af de 70.580 Royal Runners er det bemærkelsesværdigt, at knap en tredjedel er nye løbere. Den store andel beviser, at konceptet i Royal Run, hvor deltagerne både kan vælge at løbe eller gå på korte eller længere distancer, giver anledning til at snøre kondiskoene, uanset om man har erfaring med løb eller ej.
 
“At vi ser så mange nye løbere til Royal Run er fantastisk for Bevæg dig for livet, som er en vision, der netop arbejder for at få flere aktive danskere. Vi glæder os derfor til at byde de nye motionister velkommen i idrætsfællesskabet og give alle deltagere en rigtig god oplevelse på dagen,” siger Søren Simonsen.

Royal Run-ugen

Som en tilføjelse i år er det også muligt at deltage i Royal Run-festen uden startnummer til selve løbet. I Royal Run-ugen kan eksempelvis private, institutioner og virksomheder nemlig skabe deres eget Royal Run ved hjælp af eventpakker til at danne rammerne for deres egen Royal Run fest. Eventpakkerne kan findes her:
Skab dit eget Royal Run 


Fakta Royal Run

I 2018 gik starten i de fem største byer i Danmark med i alt 70.575 Royal Runners, som stod klar til at fejre Kronprinsens 50 års fødselsdag. I år udvides Royal Run og kickstartes af Kronprinsen på Færøerne allerede d. 1. juni og fortsætter d. 10. juni i Danmarks tre største byer, nemlig København/Frederiksberg, Aarhus og Aalborg. I tillæg deltager Bornholm også i festlighederne d. 10. juni, dog uden kongelig deltagelse