Royal run '19

Royal Run Aarhus er udsolgt

De sidste billetter er torsdag aften blevet revet væk.

Udgivet 31. januar 2019

Det gælder om at have de hurtige løbesko på, når man vil løbe om kap med H.K.H Kronprinsen. Efter blot to uger må arrangørerne melde alt udsolgt til Royal Run i Aarhus.

"Det er helt vildt. Det er en fantastisk opbakning. Jeg glæder mig til, at vi sammen skal byde Kronprinsen velkommen til en kæmpe løbefest. Aarhus er enestående løbeby med en et unikt forhold til Kronprinsen og hele Kongefamilien. Jeg er sikker på, at Royal Run i Aarhus bliver en fantastisk begivenhed," siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

Torsdag eftermiddag kunne arrangørerne melde tæt på udsolgt. Nyheden spredte sig hastigt på de sociale medier, og kun få timer senere, præcis klokken 20.21, var de sidste 1.000 pladser også væk. 

"Det er helt overvældende. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at det kunne gå så stærk. Jeg håber, de, der ikke har fået sig tilmeldt, vil deltage som tilskuere og være med til at skabe en festlig ramme om løbet," siger Lars Nielsen fra Aarhus 1900, der står for løbsafviklingen i Aarhus.

I alt fordeler de 16.000 pladser sig på 4.500 på milen. 7.000 på 5 km  og 4.500 på 10 km.

"Vi har sat et loft på 16.000 deltagere for at kunne sikre en god og sikker afvikling. Det er afgørende, at alle får en god oplevelse. Det er fantastisk med den store interesse, og med alt udsolgt kan vi nu fokusere kræfterne på skabe en enestående løbeoplevelse for Kronprinsen og de mange deltagere," siger  Lars Nielsen

H.K.H. Kronprinsen er også med, når Aarhus den 30. marts er vært for VM i Cross omkring Moesgaard. Her er det stadig muligt at deltage.
Se mere om VM Cross her

Tekst: Aarhus Kommune