Royal run '19

Ny service til Royal Run-deltagere

Når tilmeldingen til Royal Run 2020 åbner tirsdag kl. 12.00, er der tilføjet en ny service til deltagerne.

Tilmeld dig Royal Run

Udgivet 19. november 2019

Som led i et samarbejde med Boozt.com vil alle Royal Run-deltagere næste år modtage både t-shirt og startnumre med pakkeposten. Dette sker efter, at de godt 70.000 tilmeldte til Royal Run i 2018 og godt 82.000 tilmeldte i 2019 måtte køre til deres pågældende løbsby i dagene op til Royal Run for at afhente materialerne i en såkaldt Expo.

Og det er en efterspurgt service og en betydeligforbedring, forklarer Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik, på vegne af Royal Runs styregruppe:

”Vi har længe ledt efter en partner, som sammen med os kan gøre deltagernes vej til Royal Run så let og smertefri som mulig. Med samarbejdet med Boozt er det nu muligt for os at sende t-shirts, startnummer og praktiske informationer hjem til alle de tilmeldte,” og han tilføjer:

”Med Boozt er vi trygge ved, at vi har en samarbejdspartner, der både har erfaringerne og kapaciteten til at håndtere den store opgave, og vi har et rigtigt positivt kendskab til dem i kraft af vores samarbejde omkring Royal Run-merchandise,” siger han med reference til den Royal Run-kollektion, der blev udbudt i salg forud for Royal Run 2019.

Denne service gælder alle Royal Run-steder med kongelig deltagelse: Sønderjylland, Odense, Aalborg og København/Frederiksberg.

Tilmeldingen til Royal Run åbner tirsdag, 19. november kl. 12.00.

Royal Run-merchandise

Royal Run-merchandise

Du kan allerede nu købe de lækre løbetrøjer fra Royal Run-kollektionen, der er udviklet i samarbejde med Boozt.com.

Se kollektionen her 

 

Fakta Royal Run 2020

Fakta Royal Run 2020

  • Royal Run 2020 afholdes d. 1. juni 2020

  • Værtbyerne er Sønderborg, Aalborg, Odense og København/Frederiksberg.

  • På Bornholm holder DGI Bornholm Royal Run uden kongelig deltagelse.

  • De lokale arrangører er Sport Event Syd, Aalborg Atletik og Motion, OGF og Sparta.

  • Royal Run 2019 blev afholdt d. 1. juni på Færøerne og 10. juni 2019 i Aalborg, Aarhus og København/Frederiksberg samt på Bornholm uden kongelig deltagelse. 

  • Over 82.000 var tilmeldt Royal Run 2019

  • Royal Run blev første gang afholdt i 2018 i anledning af HKH Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Her var 70.575 tilmeldt i Danmarks fem største byer.

  • Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet, i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. TV 2 og Regionerne er mediepartner på Royal Run, og TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

  • Tilmelding og information: www.royalrun.dk