Royal run '19

Danmarksmestrene på 10 km findes til Royal Run

DM 10 km landevej afvikles igen i år i København og på Frederiksberg i forbindelse med Royal Run.

Tilmelding

Opdateret 25. marts 2020:
På grund af covid-19 er Royal Run udskudt til d. 6. september. DM 10 km Landevej afvikles fortsat i forbindelse med Royal Run i København/Frederiksberg.

Udgivet 7. marts 2020

DM 10 km landevej skydes af sted forrest i 10 km-heatet til Royal Run i København og på Frederiksberg. Det samme var tilfældet ved Royal Run 2019 – bortset fra, at det i år kun gælder for senior og ungdom (ikke Masters).

De kandiderende danmarksmestre sendes af sted i den første startgruppe (sluttid under 50 minutter) på 10 km-distancen, som skydes i gang kl. 19.00 mandag d. 1. juni, 2. pinsedag. Starten går i Nyhavn, ruten løber ud på Frederiksberg, og målgangen bliver på Amalienborg Slotsplads.

Alle kan tilmelde sig DM – så længe der er ledige startnumre

DM er åben for alle. Uanset om man er medlem i en forening eller ej, kan man altså deltage i DM. Man tilmelder sig DM ved at tilmelde sig Royal Run i København/Frederiksberg på 10 km-distancen.

Når man vælger en sluttid under 50 minutter i tilmeldingssystemet, deltager man automatisk i DM. Vær opmærksom på, at der kan blive udsolgt, så tøv ikke med at sikre din DM-plads.

Hold evt. øje med tilmeldingstallene og øvrig info i Facebook-begivenheden, der er linket til herunder.

Nyttige links

Se mere om DM her: Dansk Atletik
Tilmeld dig her: Royal Run København/Frederiksberg 
Hold dig orienteret: Facebook-begivenhed Royal Run Kbh/Frb 

Spørgsmål til tilmelding: [email protected]
Spørgsmål til DM: [email protected]