Royal run '19

Åbent Hus hos ROYAL RUNNERS

Savner du nogen at løbe sammen med? Søndag d. 6. september er alle nysgerrige velkomne til åbent hus.

Udgivet 31. august 2020

Omkring 50 ROYAL RUNNERS-fællesskaber er ved at starte op landet over, og for mange af dem bliver søndag d. 6. september det formelle startskud.

Her er der nemlig åbent hus hos 28 forskellige fællesskaber, som inviterer alle interesserede til at møde op i kondisko fra 10-12. 
Klik her for at se, hvor der er åbent hus

ROYAL RUNNERS er uformelle gå- og løbefællesskaber, der træner sammen frem mod Royal Run. Hos disse fællesskaber er det sociale fællesskab og hyggelige sammenhold i højsædet, og alle er velkomne.

Det er ikke alle fællesskaberne, der holder åbent hus. Det komplette overblik over alle ROYAL RUNNERS er på kortet her - måske kan er der et fællesskab i nærheden af dig:
Se kort over alle ROYAL RUNNERS

Hvis du vil vide mere, kan du se nogle videopræsentationer og lidt baggrundsinfo her:
Se mere om ROYAL RUNNERS her

Fakta om ROYAL RUNNERS

  • 50 fællesskaber tilbyder uformel træning for alle interesserede i deres lokalområde med henblik på at deltage sammen til Royal Run i den nærmeste by.
  • Der opfordres til ugentlig træning i fællesskabet. Træningens mål er en på forhånd defineret Royal Run-distance og kan både være løb og/eller gang.
  • Fællesskaberne føres an af 2-3 nøje udvalgte ROYAL RUNNERS-værter.
  • Det er hensigten, at ROYAL RUNNERS-fællesskaberne også skal fortsætte efter Royal Run.
  • ROYAL RUNNERS-fællesskaberne er udvalgt på baggrund af deres motivation og et geografisk hensyn for at komme ud i hele landet.
  • Oprindeligt ansøgte i altt 162 teams om at blive ROYAL RUNNERS (ca. 350 personer).