Royal run '19

Deltagerinformation #3

Udsendt 28.-29. maj. Sendt versioneret til hver by med specifikke informationer. 
Se alle relevante informationer under Praktisk information under hver by her: 
Løbssteder


[BIBNUMBER]

T-Shirt: [MATERIAL02]

Startgruppe: [MATERIAL15]

Starttidspunkt: [MATERIAL14]

 

Dette er dit startkort til Royal Run den 10. juni i BY. Denne skal du vise enten printet eller på mobilen, når du henter dit startnummer og din t-shirt.

Afhentning af startnummer og t-shirt:
Udlevering sker STED og ÅBNINGSTID

Du kan sagtens hente for andre eller bede andre om at hente for dig. Det kræver bare, at du har startkortet med - enten printet eller på mobil.

Hvad er et startnummer?
Dit startnummer er din adgang til Royal Run og skal sættes på din løbetrøje, når du løber. I startnummeret er der en integreret chip, som måler din tid. Sammen med dit startnummer får du 4 sikkerhedsnåle og et bagage-mærkat. Bagage-mærkatet skal du bruge, hvis du indleverer en taske til opbevaring, mens du er ude at løbe.

Transport til Expoen
Vi fraråder så vidt muligt at tage bilen ind til Royal Run-Expoen, da der er begrænsede parkeringsforhold.

Bliv klar til start den 10. juni
I næste uge får du en mail med vigtig information om, hvordan du planlægger din dag og bliver helt klar til start. Du vil bl.a. kunne læse om offentlig transport, adgangsveje, bagageopbevaring og meget mere.

Allerede nu skal du være opmærksom på, at det kun er løbere med startnummer, der har adgang til start- og målområdet, og at det ikke vil være muligt at parkere i området eller medbringe cykel.

Rute og program
Ruten for både 10 km og One mile er offentliggjort og kan ses sammen med programmet på hjemmesiden.

Download Royal Run-appen
Vi har samlet al vigtig deltagerinformation i vores officielle Royal Run app, som kan downloades i App Store og Google Play - søg på 'Royal Run 19' - eller hent den på app.royalrun.dk

Har du spørgsmål?
På hjemmesiden kan du finde svar om forplejning, tidtagning, bagageopbevaring og meget mere. Hvis du ikke finder svar på linket, kan du kontakte den lokale kundeservice

Vi ses d. 10. juni!

/Royal Run-teamet