Royal run '19

Deltagerinformation #032020

Udsendt 19. maj 2020

 

Kære

 På grund af covid-19-situationen aflyses Royal Run 2020. 

Vores vigtigste opgave er at sikre din og de andre deltageres sikkerhed og sundhed, og vi mener ikke, det er realistisk at samle jer alle til Royal Run efter sommer. 

Royal Run 2021
Datoen for Royal Run 2021 er allerede på plads: 2. pinsedag, d. 24. maj, og den 17. maj i Grønland.
Værtsbyerne for Royal Run 2021 er de samme, som 2020: Sønderborg, Odense, Aalborg, København/Frederiksberg, Nuuk og Rønne.

Tilmelding overføres automatisk
Hvis du ønsker at deltage i Royal Run 2021, skal du ikke gøre yderligere. Din tilmelding vil automatisk blive overført, og du vil fortsat modtage relevante informationer på mail, som du hidtil har gjort.

Refundering
Vi håber rigtig meget, at du vil være med til Royal Run 2021, men hvis du ikke kan deltage, kan du få pengene tilbage.
Du kan frem til og med d. 8. september 2020 få refunderet din tilmelding! Herunder kan du se, hvordan du får dine penge refunderet.

Du har også mulighed for gebyrfrit at overdrage dit startnummer frem til og med d. 8. september 2020. Herefter er der et gebyr på X kr.

Se, hvordan du overdrager dit startnummer her.

Sådan får du dine penge tilbage
Du skal logge ind i din tilmelding på linket her for at redigere din tilmelding. Her skal du skifte til distancen ”Jeg ønsker ikke at deltage”. Herefter logger du blot ud igen, og så vil du blive adviseret af Sportstiming inden for 24 timer, som vil gennemføre refunderingen af billetprisen. Bemærk at håndteringsgebyret på 15,- dkk ikke vil blive refunderet.
Sportstiming refunderer billetter d. 1. og d. 15. i hver måned, og der kan gå 5-30 dage, før pengene vil gå ind på din konto.
Herunder kan du få hjælp til at logge ind på din brugerprofil.

Sådan logger du ind på Sportstiming
Du kan komme på Sportstiming ved at logge ind på www.sportstiming.dk med det brugernavn og den adgangskode, du fik fremsendt i din kvitteringsmail, da du tilmeldte dig. Hvis du ikke kan finde din kvitteringsmail, kan du få den gensendt ved at indtaste den mailadresse, du brugte ved tilmelding, på dette link.

Oftest stillede spørgsmål
Find svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Kontakt
Find mere information på www.royalrun.dk/
Skulle du have yderligere spørgsmål, kan du kontakte din lokale kundeservice:
Se kontaktinfo her


Pas godt på dig selv, og så glæder vi os til at se dig til Royal Run 2021!

 De bedste hilsner,
Royal Run-teamet