Royal run '19

4.-5. juni: Sidste info før Royal Run

Udsendt 4.-5. juni
Mails blev sendt til deltagerne med by-specifik info.

Om få dage går det løs til Royal Run i Aalborg, og her er den sidste vigtige information.

HENT DIT STARTNUMMER OG T-SHIRT INDEN LØBSDAGEN
Udlevering sker hos ADRESSE OG TID

Du kan sagtens hente for andre eller bede andre om at hente for dig. Det kræver bare, at du har startkortet med – enten printet eller på mobilen.

AFHENTNING PÅ DAGEN
Hvis du først afhenter dit startnummer på selve dagen, kan dette ske i X 

FÅ OVERBLIK OVER START OG MÅL
Til Royal Run er der start omkring X. Via oversigtskortet kan du orientere dig i hele start- og målområdet. 
Se kortet HER.

TRANSPORT TIL ROYAL RUN
Vi opfordrer deltagere i Royal Run til at benytte offentlig transport på dagen. På grund af de mange mennesker vil der være pres på byens parkeringsfaciliteter, ligesom der også vil være pres på start- og målområdet, hvor det forventes, at der vil være flest mennesker. 

BAGAGEOPBEVARING
Du har mulighed for at få opbevaret din bagage, mens du er ude at løbe. Sammen med dit startnummer får du udleveret et bagage-mærkat. Det skal du medbringe og sætte på tasken, som du indleverer til opbevaring. Bemærk, at hvis du vil gøre brug af tilbuddet om bagageopbevaring er det vigtigt, at du selv medbringer en taske. Bagageopbevaring er på eget ansvar!

Bagageopbevaring vil for alle distancers vedkommende finder sted i X

FIND DIN STARTGRUPPE
PX Sørg for, at du stiller dig i den rigtige boks ift. dit starttidspunkt, som er angivet på dit startnummer. Hør også efter instruktioner fra speakeren, som kan være en hjælp til at finde rundt på pladsen på dagen.

VENTETID OG FORPLEJNING 
Der er mange mennesker til Royal Run. Forvent derfor både noget kø ved bagageopbevaring og noget ventetid i forbindelse med starten.
Når du kommer i mål får du en vandflaske fra Coca Cola, frugt samt Vanillas fra Pågen. Der er også et væskedepot på 10 km-distancen omkring 5 km-mærket.

DOWNLOAD ROYAL RUN-APPEN
Hent eller opdater Royal Run 19 app´en og få alt information, resultater, diplom og live action billeder af alle deltager samlet ét sted.
Gratis i App Store og Google Play

HAR DU SPØRGSMÅL?
På hjemmesiden kan du finde svar om forplejning, tidtagning, bagageopbevaring og meget mere. Hvis du ikke finder svar på linket, kan du kontakte den lokale kundeservice
Find info på hjemmesiden her
Find kontaktinfo

Vi håber, du får en helt fantastisk oplevelse til Royal Run. 
Vi ses på startstregen!

/Royal Run-teamet