Royal run '19

15. maj - Sidste frist for ændringer

Med en måned til Royal Run får du her vigtig deltagerinformation. Vi opfordrer dig til at læse mailen helt til bunds og følge de links, der er relevante for dig.

Sidste frist for ændringer

15. maj er sidste frist for overdragelse af startnummer og ændringer af forventet tid og t-shirt-størrelse. 15. maj er også sidste frist, hvis du fortsat vil sikre navn på startnummeret.
Få overblik over, hvad der kan ændres hvornår

Udlevering af startnummer og t-shirts

Du skal hente dit startnummer og din t-shirt inden Royal Run.

Se info under Praktiske oplysninger under hver by.

Ca to uger får Royal Run modtager du et startkort på mail. Dette startkort skal du vise, når du henter din t-shirt og dit startnummer.

Du kan sagtens hente for andre eller bede andre om at hente for dig. Det kræver bare, at du har startkortet med - enten printet eller på skærmen.

Program

Programmerne er blevet opdateret og er tilgængelige på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på, at der fortsat kan ske små ændringer.

Praktiske oplysninger

Vidste du, at alle praktiske oplysninger om Royal Run i hver by er samlet på hjemmesiden. Få svar på alle dine spørgsmål under hver by.

Transport

Vi opfordrer til, at du allerede nu planlægger din dag til Royal Run. Sørg så vidt muligt for at lade bilen stå hjemme og tag det offentlige. Se mere info under Praktiske oplysninger under hver by.

Ruter

Ruterne er næsten klar til at blive offentliggjort, og vi forventer, de kommer ud inden for de næste to uger. Følg med på hjemmeside og sociale medier:

Kontakt

Husk, at du til enhver tid kan kontakte vores kundeservice.
Find kontaktinfo

Vi glæder os til at se dig d. 10. juni.

De bedste hilsner,
Royal Run-teamet