Royal run '19

Program og distancer i København/Frederiksberg

Her kan du se programmet og de forskellige distancer for Royal Run i København/Frederiksberg.

OBS: Alt udsolgt på 10 km-distancen i København/Frederiksberg (Der er fortsat plads på One mile-distancerne)!

Til Royal Run i København/Frederiksberg kan du prøve kræfter med den legendariske "One mile" (1,609 kilometer) eller med de klassiske 10 kilometer. På begge distancer er det muligt både at løbe og gå. Du skal dog være opmærksom på, at der er en tidsgrænse på 2,5 timer på 10 km.

14.00: Børne-mile. Her får børn op til 14 år mulighed for at løbe deres helt eget One mile-løb (1,609 km), mens der bliver heppet på sidelinjen. Løbet er uden ledsager, så barnet skal have både evnen og lysten til at gennemføre distancen selv.

14.30: Motions-mile. Den klassiske One mile på 1,609 km er for dig, der vil løbe eller gå selv eller sammen med andre.

15.15: Familie-mile heat 1. På familie-milen kan børn, forældre, bedsteforældre, oldeforældre, søskende, onkler, tanter, kusiner og fætre deltage sammen og have en fælles oplevelse i løbesko. Der er plads til alle. Selvom I deltager i en gruppe, er det vigtigt at tilmelde alle, så hver enkelt deltager får sit eget startnummer. For de helt små børn i barnevogn/klapvogn er det dog ikke nødvendigt at købe startnummer.

16.00: Familie-mile heat 2.

18.25: DM 10 km og hurtigløbere.

18.30: 10 km. Denne distance er for dig, der ønsker at gå eller løbe 10 km. Ved tilmelding skulle du selv vælge din startgruppe ud fra, hvor hurtigt du forventer eller ønsker at løbe. Bemærk, at løbet skal være gennemført inden for 2,5 timer, fra du passerer startstregen, til du er i mål.

Para: Para-deltagere og fysisk udfordrede deltagere er velkomne og deltager på lige fod med alle andre. Er du usikker på, hvilken distance du skal vælge, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Mere info om para-tilmelding.

Hverken deltagere eller tilskuere kommer til at kede sig til Royal Run i Københavns og Frederiksbergs gader. På alle distancerne kommer der til at være massevis af underholdning. 

Der tages forbehold for ændringer. 

Mere om distancer

Vil du gerne vide lidt mere om de forskellige distancer, så kig videre her:

Tilmeld dig København/Frederiksberg