Royal run '19

Program og distancer i København/Frederiksberg

Her kan du se programmet og de forskellige distancer for Royal Run i København/Frederiksberg.

Til Royal Run i København/Frederiksberg kan du prøve kræfter med den legendariske "One mile" (1,609 kilometer) eller med de klassiske 10 kilometer. På begge distancer er det muligt både at løbe og gå. Du skal dog være opmærksom på at der er en tidsgrænse på 2,5 timer på 10 km.

15.00: Børne-mile. Info: Her får børn op til 14 år mulighed for at løbe deres helt eget One mile-løb (1,609 km), mens der bliver heppet på sidelinjen. Løbet er altså uden ledsager, så barnet skal have både evnen og lysten til at gennemføre distancen selv.

15.30: One mile. Info: Den klassiske One mile på 1,609 km er for dig, der vil løbe eller gå selv eller sammen med andre. 

16.00: Familie-mile. Info: Er for hele familien. Her kan børn, forældre, bedsteforældre, oldeforældre, søskende, onkler, tanter, kusiner og fætre deltage sammen og have en fælles oplevelse i løbesko. På familie-milen er der plads til alle. Selvom I deltager i en gruppe, er det vigtigt at tilmelde alle, så hver enkelt deltager får sit eget startnummer. Bemærk, at dette er med undtagelse af de helt små børn i barnevogn/klapvogn, her er det ikke nødvendigt at købe startnummer.

18.30: 10 km. Info: Er for dig, der ønsker at gå eller løbe 10 km. Ved tilmelding vælger du selv din startgruppe ud fra, hvor hurtigt du forventer eller ønsker at løbe. Bemærk, at løbet skal være gennemført inden for en tidsgrænse på 2,5 timer, fra du passerer startstregen, til du er i mål.

Para: Deltagere med alle typer handicap er velkomne og deltager på lige fod med alle andre. Mere info om para-tilmelding.

Der tages forbehold for ændringer. 

Mere om distancer

Vil du gerne vide lidt mere om de forskellige distancer, så kig videre her:

Tilmeld dig København/Frederiksberg

Del nu