Royal run '19

Praktiske oplysninger København/Frederiksberg

Her får du relevante praktiske oplysninger om Royal Run København/Frederiksberg. Der vil naturligvis komme meget mere information tættere på løbsdatoen.

OBS: Alt udsolgt på 10 km-distancen i København/Frederiksberg (Der er fortsat plads på One mile-distancerne)!

Start/mål

Starten går i Toldbodgade, og der er målområde på Amalienborg Slotsplads.

Rute

Glæd dig til at løbe med Københavns og Frederiksbergs gader som den imponerende kulisse. Du kommer til at opleve mange af byens ikoniske seværdigheder og nogle af de smukkeste steder, som København og Frederiksberg har at byde på. Ruten offentliggøres senere.

Hvem kan deltage?

Royal Run er for alle. Hvis du vil løbe sammen med hele familien, anbefaler vi familie-milen, hvor der er plads til alle. 

Para-deltager

Royal Run er for alle, også for dig, der er fysisk udfordret, i kørestol eller har brug for at have en hjælper med. Vælg den distance, du selv mener at kunne gennemføre, og kontakt kundeservice ved spørgsmål. Mere info

Hvad koster det at deltage?

Se denne prisoversigt

Udlevering af startnummer og t-shirt

Når du er tilmeldt, får du i slutningen af maj tilsendt et startkort på mail. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt.

Udleveringen finder sted på Royal Run Expo'en på følgende adresse:

Sparta Hallen
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

Åbningstiderne er:

 • Torsdag den 6. juni klokken 14-19
 • Fredag den 7. juni klokken 12-19
 • Lørdag den 8. juni klokken 10-18
 • Søndag den 9. juni klokken 10-18

Information:
Inden for Expo'ens åbningstider er det muligt at henvende sig med spørgsmål i informationen.

Kontakt Royal Run København/Frederiksberg (Sparta) via e-mail: [email protected]

Tidsgrænse

Tidsgrænsen er 2,5 time.

Tidtagning og resultater

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service – integreret chip i startnummeret. Resultaterne formidles via royalrun.dk samt via Royal Run app'en.

T-shirt og medalje

Der er t-shirt og medaljer til alle, der er tilmeldt og har et startnummer. Vær opmærksom på, at t-shirt-størrelser kan udgå.
Se t-shirt

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding er 9. juni 2019 (med mindre, at der bliver udsolgt inden).

Deltagerloft

I København/Frederiksberg er der et loft på i alt 45.000 deltagere - herunder 20.000 deltagere på One mile og 25.000 deltagere på 10 km.

Royal Run App

Find dit startnummer, og søg deltagerinfo i Royal Run app’en. App’en kan downloades i App Store og Google Play til hhv. iOS og Android.

DM 10 km

I forbindelse med Royal Run afvikles også DM 10 km landevej. Tilmelder du dig således med én af de to hurtigste sluttider (<39.59 og <49.59), så deltager du i den første startgruppe, som samtidig udgør DM-heatet. Sparta sikrer, at de hurtigste løbere starter forrest i feltet.

Bagageopbevaring

Du har mulighed for at få opbevaret din bagage, imens du er ude at løbe. Sammen med dit startnummer får du udleveret et bagagemærkat, som du skal sætte på den taske, som du indleverer til opbevaring. Bemærk, at hvis du vil gøre brug af tilbuddet om bagageopbevaring, er det vigtigt, at du selv medbringer en taske.

One mile: Der er adgang til bagageopbevaring for One mile-deltagerne på Ofelia Plads.

10 km: Bagageopbevaring for 10 km-deltagerne vil være på Ofelia Plads

Husk at aflevere bagagen i god tid inden start.

Find din startgruppe

One mile: Deltagerne på One mile skal stille op til start i Toldbodgade. Man inddeles ikke i startgrupper, så man kan stille sig frit i startgaden.

10 km: Deltagerne på 10 km stiller til start i startgrupper ud fra de forventede sluttider, man har angivet ved tilmelding. Du finder din startgruppe i startgaden ved at følge skiltene og ballonerne med angivelse af startgrupper. Farve og sluttid på din startgruppe er tydeligt markeret på dit startnummer. Det er vigtigt at respektere den tildelte startgruppe.

OBS: Kom i god tid, inden du skal starte. Der er mange mennesker, og det kan være besværligt og tage lang tid at flytte sig ned igennem gaden. Fra startskuddet lyder, kan det tage op til 45 minutter, før du selv krydser startstregen. Din tid starter dog først i det øjeblik, du krydser startstregen.

Fartholdere

På 10 km er det muligt at følge de officielle fartholdere (pacesettere). Du finder fartholderne i startgaden – kig efter de farvede balloner med markerede sluttider. Fartholderne kommer i mål præcis i den tid, der står på ballonerne. Der er følgende fartholdergrupper (pacesettere) i feltet:

 • Sluttid på 40 minutter (pace: 4:00 min/km) Rød
 • Sluttid på 45 minutter (pace: 4:30 min/km) Rød
 • Sluttid på 50 minutter (pace: 5:00 min/km) Grøn
 • Sluttid på 55 minutter (pace: 5:30 min/km) Grøn
 • Sluttid på 60 minutter (pace: 6:00 min/km) Mørkeblå
 • Sluttid på 65 minutter (pace: 6:30 min/km) Mørkeblå
 • Sluttid på 70 minutter (pace: 7:00 min/km) Orange
 • Sluttid på 75 minutter (pace: 7:30 min/km) Orange

Væskedepoter

Der serveres vand og High5-energidrik til alle deltagerne, når de kommer i mål. På 10 km er der yderligere placeret to væskedepoter ude på ruten, hvor der også serveres både vand og High5-energidrik.

Læge og samaritter

Et medical team bestående af læger og samaritter vil være tilstede både i start- og målområdet samt ude på ruten. Du kan altid henvende dig til en official og spørge efter en læge eller en samarit. 

Omklædning

Der er ikke mulighed for omklædning. 

Information på løbsdagen

Hovedinformationen er på løbsdagen placeret på Ofelia Plads, hvor det er muligt for deltagere, publikum og beboere at henvende sig med spørgsmål. Der vil også være informationer i forbindelse med de to bagageopbevaringsområder.

Info-åbningstider:
12.30 – 21.00

Fotozone

Både på One Mile og 10 km er der live fotozone i mål. Der er yderligere en fotozone ved 5 km-mærket på 10 km-distancen, hvor deltagerne også får en mellemtid. Billeder er tilgængelige på web og app under resultater, så hurtigt mobilnettet tillader det. 

Toiletforhold

Der opstilles toiletter nær start- og målområdet samt ved væskedepoter på 10 km-ruten.

Parkeringsforhold

Info følger snarest muligt.

Sikkerhed

Vi ønsker, at alle får en rigtig god løbsoplevelse. Udvis derfor hensyn, og giv plads til dine medløbere undervejs i løbet. Får du brug for hjælp undervejs, så tøv ikke med at henvende dig til de officials, samaritter eller læger, der er tilstede både i start/mål og ude på ruten. Bag på dit startnummer har du også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer og anføre nærmeste kontaktperson.

Arrangørerne af Royal Run samarbejder tæt med politi, beredskab og myndigheder. Vi opfordrer til at være opmærksomme og underrette løbsledelse, officials eller politi, hvis du oplever mistænkelig adfærd. Undlad også at efterlade tasker uden opsyn, da dette kan skabe unødvendige problemer.

Træn op til Royal Run

Se de mange fortræningstilbud, som de lokale løbeklubber tilbyder. Eller træn op på egen hånd med ét af vores træningsprogrammer.

Tilmeld dig Kbh/Frb