Royal run '19

Praktiske oplysninger Færøerne

Her får du relevante praktiske oplysninger om Royal Run Færøerne.

Start/mål

Royal Run på Færøerne har start- og målområde et centralt sted i Klaksvík. 

Hvem kan deltage?

Royal Run er for alle. På familie-milen kan du både tage Bedste med i kørestol og de små i klapvogne og barnevogne.

Rute

Se ruterne: Rutekort

Para-deltager

Royal Run er for alle. Og det er muligt både at gå, løbe og deltage med en hjælper, i kørestol, racerunner eller andet. Vi har gjort det ekstra nemt i tilmeldingssystemet. Mere info

Hvad koster det at deltage?

Se denne prisoversigt

Udlevering af startnummer og t-shirt

Når du er tilmeldt, får du i slutningen af maj tilsendt et startkort på mail. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt. Startnumre og t-shirts kan afhentes:

  • Torsdag den 30. maj kl. 16.00-20.00
  • Fredag den 31. maj kl. 16.00-18.00

Adresse: Nólsoyar Pálsgøta 32, 700 Klaksvík

På selve løbsdagen den 1. juni udleveres startnumre i et telt tæt ved EFFO ved start/målområdet.

Tidsgrænse

2,5 timer på 10 km-distancen fra du passerer startstregen, til du er i mål. Det betyder, at du sagtens kan gennemføre ved at gå, hvis du ikke har lyst til at løbe.

Tidtagning og resultater

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service – integreret chip i startnummeret. Resultaterne formidles via royalrun.dk samt via Royal Run app'en.

T-shirt og medalje

Der er medaljer til alle, der er tilmeldt og har et startnummer. 
Der bestilles t-shirts til alle deltagere i Royal Run 2019. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt. Ligeledes opfordrer vi til, at man henter sin t-shirt og startnummer så tidligt som muligt, når stederne åbner i dagene op til Royal Run. Det er nemlig først til mølle, så vi kan ikke garantere, at man får den ønskede størrelse, hvis man venter for længe.
Se t-shirt

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding var 30. maj 2019 kl. 20.00.

Royal Run App

Find dit startnummer, og søg deltagerinfo i Royal Run app’en. App’en kan downloades i App Store og Google Play til hhv. iOS og Android.

Transport og parkeringsforhold

Det er ikke muligt at parkere i området omkring start og mål. Vi opfordrer til, at man parkerer i Leirvík og tager offentlig transport. Busser vil køre i pendulfart hvert 15. min. mellem Leirvík og Klaksvík. Se parkeringskort

Trafikinfo

Store dele af byen vil blive spærret af i tidsrummet 1. juni kl.10.00 til 14.00. Se kort

Beboerinfo

Vi opfordrer alle beboere til at komme og være med i festlighederne. Dele af byen vil blive spærret af i tidsrummet 1. juni kl.10.00 til 14.00. Dette vil påvirke indbyggere i mere eller mindre grad. Se kort

Information på løbsdagen

Hovedinformationen er på løbsdagen placeret på parkeringspladsen mellem Effo og FK, hvor det er muligt for deltagere og publikum at henvende sig med spørgsmål. Der vil også være informationer i forbindelse med bagageopbevaringsområdet Nólsoyar Pálsgøta / Varpabrúgvin.

Info-åbningstider:
1. juni kl. 09.00 – 15.00

Bagageopbevaring

Bagageopbevaring finder sted i brandstationen. Sammen med dit startnummer får du udleveret et bagage-mærkat. Det skal du medbringe og sætte på tasken, som du indleverer til opbevaring.

Omklædning

Ingen muligheder for omklædning

Toiletforhold

Se kort over start- og målområdet.

Find din startgruppe

Kom i god tid, inden du skal starte. Der er mange mennesker, og det kan tage tid at flytte sig ned igennem gaden. Du kan finde din startgruppe på parkeringspladsen mellem Magn og brandstationen. Se kort over start og målområdet

Væskedepoter og forplejning

Væskedepoter findes ved start og mål området og ved 5 km mærket.

Når deltagerne kommer i mål, vil der være en vand, et stykke frugt samt en bolle.

Læge og samaritter

Ved start/mål området og langs ruten.

Fotozone

Både på One Mile og 10 km er der live fotozone i mål. Der er yderligere en fotozone ved 5 km-mærket på 10 km-distancen, hvor deltagerne også får en mellemtid. Billeder er tilgængelige på web og app under resultater.

Sikkerhed

Vi ønsker, at alle får en rigtig god løbsoplevelse. Udvis derfor hensyn, og giv plads til dine medløbere undervejs i løbet. Får du brug for hjælp undervejs, så tøv ikke med at henvende dig til de officials, samaritter eller læger, der er tilstede både i start/mål og ude på ruten. Bag på dit startnummer har du også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer og anføre nærmeste kontaktperson.

Arrangørerne af Royal Run samarbejder tæt med politi, beredskab og myndigheder. Vi opfordrer til at være opmærksomme og underrette løbsledelse, officials eller politi, hvis du oplever mistænkelig adfærd. Undlad også at efterlade tasker uden opsyn, da dette kan skabe unødvendige problemer.

Træn op til Royal Run

Se de mange fortræningstilbud, som de lokale løbeklubber tilbyder. Eller træn op på egen hånd med ét af vores træningsprogrammer.

Se resultater