Royal run '19

Praktiske oplysninger Færøerne

Her får du relevante praktiske oplysninger om Royal Run Færøerne. Der vil naturligvis komme meget mere information tættere på løbsdatoen.

Start/mål

Royal Run på Færøerne har start- og målområde et centralt sted i Klaksvík. Mere info følger senere.

Hvem kan deltage?

Royal Run er for alle. På familie-milen kan du både tage bedste med i kørestol og de sm� i klapvogne og barnevogne.

Para-deltager

Royal Run er for alle. Og det er muligt både at gå, løbe og deltage med en hjælper, i kørestol, racerunner eller andet. Vi har gjort det ekstra nemt i tilmeldingssystemet. Mere info

Hvad koster det at deltage?

Se denne prisoversigt

Udlevering af startnummer og t-shirt

Når du er tilmeldt, får du i slutningen af maj tilsendt et startkort på mail. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt. Udleveringen sker i hver by i dagene op til løbsdagen. Nærmere information vil fremgå på denne side i løbet af foråret.

Tidsgrænse

2,5 timer på 10 km-distancen fra du passerer startstregen, til du er i mål. Det betyder, at du sagtens kan gennemføre ved at gå, hvis du ikke har lyst til at løbe.

Tidtagning og resultater

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service – integreret chip i startnummeret. Resultaterne formidles via royalrun.dk samt via Royal Run app'en.

T-shirt og medalje

Der er medaljer til alle, der er tilmeldt og har et startnummer. 
Der bestilles t-shirts til alle deltagere i Royal Run 2019. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt. Ligeledes opfordrer vi til, at man henter sin t-shirt og startnummer så tidligt som muligt, når stederne åbner i dagene op til Royal Run. Det er nemlig først til mølle, så vi kan ikke garantere, at man får den ønskede størrelse, hvis man venter for længe.
Se t-shirt

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding er 30. maj 2019 (med mindre, at der bliver udsolgt inden).

Deltagerloft

På Færøerne er der et deltagerloft på 1.500 deltagere på One mile og 5.000 deltagere på 10 km.

Royal Run App

Find dit startnummer, og søg deltagerinfo i Royal Run app’en. App’en kan downloades i App Store og Google Play til hhv. iOS og Android.

Bagageopbevaring

Bagageopbevaring finder sted i brandstationen. 

Væskedepoter og forplejning

Væskedepoter findes ved start og mål området og ved 5 km mærket.

Læge og samaritter

Ved start/mål området og langs ruten.

Omklædning

Ingen muligheder for omklædning

Parkeringsforhold

Vi henviser til parkering i Leirvík, hvor der vil blive arrangeret for shuttle bus mellem Klaksvik og Leirvík. En afstand på ca. 10 km. 

Sikkerhed

Vi ønsker, at alle får en rigtig god løbsoplevelse. Udvis derfor hensyn, og giv plads til dine medløbere undervejs i løbet. Får du brug for hjælp undervejs, så tøv ikke med at henvende dig til de officials, samaritter eller læger, der er tilstede både i start/mål og ude på ruten. Bag på dit startnummer har du også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer og anføre nærmeste kontaktperson.

Arrangørerne af Royal Run samarbejder tæt med politi, beredskab og myndigheder. Vi opfordrer til at være opmærksomme og underrette løbsledelse, officials eller politi, hvis du oplever mistænkelig adfærd. Undlad også at efterlade tasker uden opsyn, da dette kan skabe unødvendige problemer.

Træn op til Royal Run

Se de mange fortræningstilbud, som de lokale løbeklubber tilbyder. Eller træn op på egen hånd med ét af vores træningsprogrammer.

Tilmeld dig Færøerne