Royal run '19

Praktiske oplysninger Bornholm

Her får du relevante praktiske oplysninger om Royal Run Bornholm.

OBS: Alt udsolgt på Bornholm!

Start/mål

Galløkken
v. Arsenalvej 12
3700 Rønne

Ruten

One milen går rundt om Galløkken Camping Plads.
5 km er en naturskøn rute henover Galløkken ad cykelvej igennem Onsbæk Plantage. Der er vendepunkt efter 2,5 km med tilbageløb af Strandvejen. 
På 10 km-ruten tages 5-km ruten to gange.
Se rutekort

Hvem kan deltage?

Royal Run er for alle. På familie-milen kan du både tage Bedste med i kørestol og de små i klapvogne og barnevogne.

Para-deltager

Royal Run er for alle. Og det er muligt både at gå, løbe og deltage med en hjælper, i kørestol, racerunner eller andet. Mere info

Tidsgrænse

Der er ingen tidsgrænse. 

Hvad koster det at deltage?

Se denne prisoversigt. Bemærk, at tilmeldingen nu er lukket!

Udlevering af startnummer og t-shirt

Som tilmeldt fik du i slutningen af maj tilsendt et startkort på mail. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt. Afhentning af startnummer og t-shirt kan ske:

  • Fredag d. 7. juni kl. 16.00-20.00 hos VIKING Atletik, Torneværksvej 20
  • Søndag den 9. juni kl. 10.00-14.00 v. start- og målområdet. Arsenalvej 12, Galløkken, Rønne 

I særlige tilfælde kan de afhentes på selve løbsdagen den 10. juni fra kl. 12.00 på Arsenalvej 12. 

T-shirt og medalje

Der er medaljer til alle, der er tilmeldt og har et startnummer. 
Der er t-shirts til alle deltagere i Royal Run 2019. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt. Ligeledes opfordrer vi til, at man henter sin t-shirt og startnummer så tidligt som muligt, når stederne åbner i dagene op til Royal Run. Det er nemlig først til mølle, så vi kan ikke garantere, at man får den ønskede størrelse, hvis man venter for længe.
Se t-shirt

Tilmeldingsfrist

Alt er nu udsolgt! 

Information på løbsdagen

Der vil være infotavler i start- og målområdet, og der informeres løbende via speaker og højtalere i start- og målområdet.

Tidtagning og resultater

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service via en integreret chip i startnummeret. Resultaterne formidles via royalrun.dk samt via Royal Run app'en.

Royal Run App

Find dit startnummer, og søg deltagerinfo i Royal Run app’en. App’en kan downloades i App Store og Google Play til hhv. iOS og Android.

Trafikinfo

Der er parkering forbudt langs Strandvejen. Alle opfordres til at parkere i afmærket område ved/i Kanondalen. Man ankommer til p-området ved at køre ud af Skansevej i Rønne Havn Syd.

Beboerinfo

Start og mål er på Galløkken ved Vandrerhjemmet. Der kommer over 1000 deltagere. Halvdelen løber kun på selve Galløkken, men de to lange ruter går ud langs Strandvejen fra Hotel Fredensborg til Onsbæk Plantage og retur. På vej ”ud” løber de på cykelstien. På vej hjem løber de på selve Strandvejen – efter Fredensborg ind mod Rønne er det kun på skovstierne. Vejen vil være spærret for trafik ”ud ad byen” i perioden: Kl. 14:50 til 16:15.
Det er på stykket fra Fredensborgvej til Ringvejen/Sdr. Landevej. Her er det muligt at køre ind mod byen, men afspærringer og politi vil forhindre udadgående kørsel. Den ledes via Åkirkebyvej i stedet for. Skal du passere cykelstien, så er det selvfølgelig mulig. Bare bemærk, at der er rigtigt mange løbere på stien og vejen, så vis hensyn.

Vi beklager den ulempe, det forvolder for beboerne. Det er kun i ca. halvanden time, så vi håber, at I kan planlægge rundt om det. 

Parkering

Vi anbefaler p-pladser ved Kanondalen og havneområdet. Det er ikke muligt at parkere foran Vandrehjemmet. Deltagere og tilskuere fra Rønne opfordres til at tage cyklen og parkere ved cykelparkering V. eller i gården ved Vandrehjemmet og langs Kirken. 

Transport til start

Fra p-plads og området i Kanondalen går der stier op over skråning til start- og målområdet. Hurtigste vej vil være afmærket afstand ca. 500-600 meter.

Toiletforhold

Stor toiletvogn med 10 toiletter på pladsen og yderligere adgang til toiletter på vandrehjemmet. 

Omklædning

Der er ikke nogen direkte mulighed for omklædning, men der kan eventuelt klædes om i den store toiletvogn eller på toiletterne på vandrehjemmet. 

Bagageopbevaring

Bagageopbevaring med opsyn findes i start- og målområdet.

Forplejning og væskedepoter

Når deltagerne kommer i mål, vil der være en vand, et stykke frugt samt en Vanillabons fra 'Pågen'.

Væskedepot One mile = kun når man kommer i mål ( ikke på ruten)

Væskedepot 5 KM =kun når man kommer i mål (ikke ude på ruten)

Væskedepot 10 Km = ved 5 km vendepunkt og i mål

Find din startgruppe

Der er ikke specielle startgrupper i forhold til KM-tid. Starten går ”samlet” - dog med inddeling og lidt tidsforskel  orskudt i forhold til One mile-løb, One mile-familie og One mile-gang. 10 km- løb starter først, herefter gruppe med 5 km-løb og sidst gruppe med 5 km-gang.

Fartholdere

Vi bruger ikke fartholdere.

Samaritter

Samaritter og hjertestarter findes i start- og målområdet.

Fotozone

Til Royal Run Bornholm er der live fotozone i mål på begge distancer. Der er også en fotozone undervejs på ruterne halvvejs lige før 2,5 km og på milen ved omkring 800 meter. Billeder er tilgængelige på web og app under resultater, så hurtigt mobilnettet tillader det. 

Tilskuere

Kom og vær til den festlige stemning omkring Royal Run Bornholm. I start- og målrområdet vil der være storskærm og salgsboder. Ruten er åben, og det er muligt at følge deltagerne på hele ruten, hvis man går derud. 

Sikkerhed

Vi ønsker, at alle får en rigtig god løbsoplevelse. Udvis derfor hensyn, og giv plads til dine medløbere undervejs i løbet. Får du brug for hjælp undervejs, så tøv ikke med at henvende dig til de officials, samaritter eller læger, der er tilstede både i start/mål og ude på ruten. Bag på dit startnummer har du også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer og anføre nærmeste kontaktperson.

Arrangørerne af Royal Run samarbejder tæt med politi, beredskab og myndigheder. Vi opfordrer til at være opmærksomme og underrette løbsledelse, officials eller politi, hvis du oplever mistænkelig adfærd. Undlad også at efterlade tasker uden opsyn, da dette kan skabe unødvendige problemer.

Træn op til Royal Run

Se de mange fortræningstilbud, som de lokale løbeklubber tilbyder. Eller træn op på egen hånd med ét af vores træningsprogrammer.

Se rutekort

Se, hvordan ruterne er til Royal Run Bornholm.

Følg os

Twitter

Facebook

Facebook
Se resultater