Royal run '19

Program og distancer i Aarhus

Her kan du se de forskellige distancer og et program for dagen for Royal Run i Aarhus.

OBS: Aarhus er nu udsolgt! > Læs mere her

Distancer

Til Royal Run i Aarhus er det den legendariske "One mile" (1,609 kilometer) eller de klassiske 5 km eller 10 kilometer, der er på programmet. På både One milen og 5 km er det muligt både at løbe og gå. På 10 km er der en tidsgrænse på 90 minutter. Hvis man vil gå hele vejen, har vi anbefalet, at man tilmeldte sig på 5 km - Walk.

One mile (1,609 km)

  • One mile - Walk: Er for dig, der gerne vil gå 1,609 km.
  • One mile - Run: Er for dig, der gerne vil løbe 1,609 km.
  • Familie-mile: Er for hele familien. Her kan børn, forældre, bedsteforældre, oldeforældre, søskende, onkler, tanter, kusiner og fætre deltage sammen og have en fælles oplevelse i løbesko. På familie-milen er der plads til alle. Selvom I deltager i en gruppe, er det vigtigt at tilmelde alle, så hver enkelt deltager får sit eget startnummer. Bemærk, at dette er med undtagelse af de helt små børn i barnevogn/klapvogn - her er det ikke nødvendigt at have startnummer. De helt små børn skal dog have et startnummer for at få en t-shirt. 

5 km

  • 5 km - Walk: Er for dig, der vil gå 5 km. Bemærk, at distancen skal være gennemført inden for en tidsgrænse på 1,5 timer, fra du passerer startstregen, til du er i mål. Klapvogne, babyjoggere osv. er også er velkomne.
  • 5 km - Run: Er for dig, der vil løbe 5 km. Klapvogne, babyjoggere osv. er også er velkomne, men kun hvis man løber med dem.

10 km

  • 10 km: Er for dig, der vil løbe 10 km. Ved tilmelding skulle man angive ens forventede sluttid. Bemærk, at løbet skal være gennemført inden for en tidsgrænse på 1,5 timer, fra du passerer startstregen, til du er i mål.

Para:
Deltagere med alle typer handicap er velkomne og deltager på lige fod med alle andre. Bemærk, at para-deltagere også skal kunne overholde tidsgrænserne. 
Mere info om para-tilmelding.

Program

11.00: One mile – Run
11.05: Familie-mile
11.20: One mile – Walk
12.00: 5 km – Run Heat 1 
12.05: 5 km – Run Heat 2
12.20: 10 km 
12.30: 5 km Walk

Der tages forbehold for ændringer. 

Mere om distancer

Vil du gerne vide lidt mere om de forskellige distancer, så kig videre her:

Redigér din tilmelding