Royal run '19

Program og distancer i Aarhus

Her kan du se et program for dagen for Royal Run i Aarhus og mere om de forskellige distancer.

OBS: Alt udsolgt i Aarhus!

Program

11.00: One mile – Run
11.10: Familie-mile
11.20: One mile – Walk
12.00: 5 km Walk 
13.30: 5 km – Run Heat 1
13.40: 5 km - Run Heat 2 
14.00: 10 km - Run

Der tages forbehold for ændringer. 

Distancer

Til Royal Run i Aarhus er det den legendariske "One mile" (1,609 kilometer) og de klassiske 5 km eller 10 kilometer, der er på programmet. På både One milen og 5 km er det muligt både at løbe og gå. 

One mile (1,609 km)

  • One mile - Walk: Er for dig, der gerne vil gå 1,609 km.
  • One mile - Run: Er for dig, der gerne vil løbe 1,609 km.
  • Familie-mile: Er for hele familien. Her kan børn, forældre, bedsteforældre, oldeforældre, søskende, onkler, tanter, kusiner og fætre deltage sammen og have en fælles oplevelse i løbesko. På familie-milen er der plads til alle. Selvom I deltager i en gruppe, er det vigtigt at tilmelde alle, så hver enkelt deltager får sit eget startnummer. Bemærk, at dette er med undtagelse af de helt små børn i barnevogn/klapvogn - her er det ikke nødvendigt at have startnummer. De helt små børn skal dog have et startnummer for at få en t-shirt. 

5 km

  • 5 km - Walk: Er for dig, der vil gå 5 km. Bemærk, at distancen skal være gennemført inden for en tidsgrænse på 1,5 timer, fra du passerer startstregen, til du er i mål. Klapvogne, babyjoggere osv. er også er velkomne.
  • 5 km - Run: Er for dig, der vil løbe 5 km. Klapvogne, babyjoggere osv. er også er velkomne, men kun hvis man løber med dem.

10 km

  • 10 km: Er for dig, der vil løbe 10 km. Ved tilmelding skulle man angive ens forventede sluttid. Bemærk, at løbet skal være gennemført inden for en tidsgrænse på 1,5 timer, fra du passerer startstregen, til du er i mål.

Para:
Deltagere med alle typer handicap er velkomne og deltager på lige fod med alle andre. Bemærk, at para-deltagere også skal kunne overholde tidsgrænserne. 
Mere info om para-tilmelding.

Se kort

Se, hvordan ruterne går igennem byen d. 10. juni, og hvordan start- og målområdet ser ud. 

Tilskuerinformation

Som tilskuer skal du være opmærksom på, at start- og målområdet omkring Bispetorvet/Store Torv KUN ER ÅBENT FOR DELTAGERE!

Heldigvis er der masser af andre gode steder, hvor du som tilskuer kan komme og tage del i festlighederne. Ved nedenstående hotspots vil der være musikalske indslag, og det er også her, du har bedst mulighed for at heppe på familie, venner og Kronprinsen.

Rådhuspladsen

Vestergade/Vor frue Kirke

Jægergårdsgade (kun distancerne 5 og 10 km)

Ingerslev Boulevard (kun distancer 5 og 10 km)

Vi glæder os meget til at se jer alle på mandag til et brag af en festdag.

Følg os

Twitter

Facebook

Facebook
Se resultater